BYREDO Inflorescense Парфюмна вода (EDP)

Код на продукта:
conf-56068
+34 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Уловил силата и деликатността на цветята в дива градина, разцъфтяващи с неземна красота, Inflorescence е топъл, флорален аромат.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 342,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Унисекс Категория аромат: Флорален Връхни нотки: Розови цветчета, Фрезия Средни нотки: Магнолия, Момина сълза Базови нотки: Свеж жасмин
Описание на продукта
За да отпразнува идването на пролетта и постоянното прераждане на природата, Бен Горъм пресъздава възприятието си за дива градина и създава цветен аромат, улавящ силата и деликатността на нейните цветове до момента, в който те разцъфтяват с неземна красота. Отваряйки се с розови цветчета и фрезия, Inflorescence се отличава с меден оттенък. Млечно мекото изкушение на магнолията и момината сълза пресъздава началото на пролетта. Свръхдозата цветя е перфектно балансирана с основа от жасмин. Този аромат е уникален за BYREDO, тъй като съдържа единствено цветя.
Начин на употреба
Напръскайте желаното количество на поне 20см от кожата. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.
Състав
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, AMYL CINNAMAL, AMYLCINNAMYL ALCOHOL, CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, BHT.
Напишете вашето мнение
Оценете: BYREDO Inflorescense
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.