PHILIPP PLEIN NO LIMIT$

PHILIPP PLEIN NO LIMIT$

След като навлезе за първи път в света на парфюмерията през декември 2019 г. с THE $KULL Art Edition, Philipp Plein е готов да превземе света с провокативен и необуздан Eau de Parfum за мъже.

Подпечатан с NO LIMIT$, името казва всичко: ПАРФЮМЪТ ВЪПЛЪЩАВА ХИЛЯДИТЕ НАЧИНИ НА ЖИВОТ НА PHILIPP PLEIN, НАРУШАВАЙКИ ПРАВИЛАТА В БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИЯ СВЯТ НА ВЪЗМОЖНОСТИ, БЕЗГРАНИЧНА ВЛАСТ, ПАРИ, УСПЕХ, ЗАБАВЛЕНИЯ И УДОВОЛСТВИЯ.

NO LIMIT$ е безгранична покана към почитателите на Philipp Plein и милениумите от цял свят, да влязат в безграничния му, непримирим живот под високо напрежение.

За да обхване този безкраен източник на всичко, Philipp Plein е избрал върховният символ на богатство –  КРЕДИТНА КАРТА ОТ 1 ТРИЛИОН: КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА В ЕДИН НЕПРИМИРИМ СВЯТ, КЪДЕТО „CASH IS KING”

 “Има ли някакъв по-директен начин да покажете, че сте стигнали до неограничения свят от получаването на кредитна карта за 1 трилион ... Никоя мечта не е недостижима. Много просто и силно послание.
NO LIMIT$ е ключът за сбъдване на повече, отколкото дори желаете. Забавление, силни емоции, пари и секс – това е всичко.
С моят нов аромат, вашият живот вече няма ограничения – NO LIMIT$, така че Влез, вече ти беше предоставен достъп!“
Philipp Plein
Philipp Plein
Основател и собственик на PHILIPP PLEIN

АРОМАТЪТ

Роден от сътворението между идеята, вдъхната за живот от самия Филип Плейн и световно признатият майстор парфюмерист Алберто Морийас, парфюмът NO LIMIT$ е смело изразяване и съвременен лукс, аромат с подпис на нещо уникално, но и ултра разпознаваемо.
Изработен по мярка от „Краля на парфюмите“, ароматът улавя индивидуалността, бурният живот и неограничената жизненост на Philipp Plein – The King of Now.
Мощно обонятелно сътворение, заредено с несравними акорди, направени по мярка, от супер луксозни и редки съставки.

Philipp Plein

„PHILIPP PLEIN NO LIMIT$ е аромат с високо напрежение, ураган от секс, енергия, пари, секс и мускули.
В този аромат, исках  да уловя неудържимата сила на Филип, неговият ултра-завладяващ живот, неговия свят отвъд всички възможни граници.
Бях извикан да създам за него неповторима секси ароматна татуировка.“

Alberto Morillas

Майстор Парфюмерист.

Съставен от пикантни, дървесно-кожени и животински нотки, NO LIMIT $ може да се гордее със силната следа от черен пипер, кардамон и пламтящи акватични нотки, подсилени с богатството на тъмна гора и кожа, с акцент от „Plein“ -   пищен аромат на нотки от Бурбонска ванилия и черен Амбър.

НА ЕКРАН

Видеото се върти около героя -  Philipp Plein и животът му NO LIMIT$, филмът е режисиран от Лука Финоти.
Шумен, екстравагантен и със самочувствие, въплъщение на непримиримия живот на Philipp Plein, без ограничения, под високо напрежение.

Животът е празник!

За това няма ограничения!

Живей NO LIMIT$, животът на PHILIPP PLEIN!

Продукти от статията

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.