BEAUTY WEEKEND

26.11-28.11 във физическите магазини и

25.11-28.11 онлайн

 -15% на всичко -20% с Beauty Card

+БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКО

 

» ЕКСЛУЗИВНО ОНЛАЙН  -20% на ВСИЧКО за ВСИЧКИ клиенти на 28.11.2021 г. на страницата douglas.bg! Само на 28.11.2021 г. дори потребители без Beauty Card ще могат да получат по-високата отстъпка от -20%

» ОНЛАЙН ПРЕДПРЕМИЕРА кампанията BEAUTY WEEKEND ще бъде активна с ден по-рано онлайн и ще бъде валидна в периода от 25.11.2021 г. до 28.11.2021 г. включително на страницата douglas.bg

»Промоцията ЩЕ ВАЖИ във физическите ни магазини, като там тя ще бъде с валидност от 26.11.2021 г. до 28.11.2021 г. включително.

» Отстъпката от -15% важи за всички клиенти, а отстъпката от -20% важи за притежатели на Beauty CARD! Безплатната доставка важи за всички клиенти.

» За да ползвате по високата отстъпка в онлайн магазина, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си и да дигитализирате своята карта Лоялен клиент - Beauty CARD. При влизане като регистриран потребител с добавена карта в профила, ще виждате цените намалени с -20%.

» Ако нямате Beauty CARD, е необходимо да се регистрирате и да заявите такава. Научете как да направите това ТУК. 

» Ако все още нямате карта, ви съветваме първо да се регистрирате и след регистрацията чрез профила си да заявите, че искате карта, за да може след попълване на молбата за издаване на Beauty CARD, да виждате цените с по-високата отстъпка от -20%. По този начин ще може да се възползвате от по-високата отстъпка от промоцията BEAUTY WEEKEND още с първата си поръчка. 

» В случай че изберете да направите заявката за Beauty CARD през потребителска кошница, НЯМА бъде начислена отстъпка върху избраните от Вас продукти в тази първа поръчка.

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията BEAUTY WEEKEND сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За периода от 26.11.2021 г. до 28.11.2021 г. няма да се натрупват Beauty точки.

» Срокът за доставка на поръчки, направени в периода на кампанията, ще бъде 3-4 работни дни*.
*Поръчки, направени след 11:00 АМ, се считат за входирани на следващия работен ден.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

» Промоцията не важи за продукти с трайно намалена цена, които са отбелязани с лейбъл ONLINE PRICE  Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

 

   

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.