Beauty Weekend

 -15% на всичко -20% с Beauty Card

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Beauty Weekend ще е валидна само ONLINE на 28.11.2019 г.! Промоцията на тази дата ще бъде активна само на страницата https://douglas.bg.
» Инициативата важи във физическите магазини в периода от 29.11.2019 г. до 01.11.2019 г. включително.
» Отстъпката от -15% важи за всички клиенти, а отстъпката от -20% важи само за притежатели на Beauty Card!

» За да се възползвате от 20% намаление, трябва да се регистрирате на сайта и да добавите своята Beauty Card във вашия профил. Разберете как да регистрирате своята карта ТУК.
» Online заявки за Beauty Card в дните на кампанията няма да бъдат разглеждани.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията Beauty Weekend сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.
» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат телефонно обаждане за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.
» Не е нужно въвеждането на промокодове. Обявените на сайта цени са финални.

 

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD. В периода 29.11.2019 г. - 01.12.2019 г. не се натрупват Бюти точки.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

© 2019 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.