Back to SCHOOL

  -20% при покупка на продукти от избрани марки

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Back to SCHOOL  е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само в периода от 14.09.2021 г. до 15.09.2021 г. на страницата https://douglas.bg категория BACK TO SCHOOL

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от изброените марки и линии: My CLARINS от CLARINS, EISENBERG START, MILANI, URBAN DECAY, IT COSMETICS, COCOSOLIS, ONE.TWO.FREE, KORRES, YOUSTAR, TONY MOLY, PIXI BEAUTYKYLIE SKIN, RITUALS, JEFFREE STAR COSMETICS, MARIO BADESCU, E.L.F., NUDESTIX, REAL TECHNIQUES, ECOTOOLS, FLORENCE BY MILLS, REVOX B77, RESTART, WELLA SP, WELLA EIMI, OROFLUIDO, UNIQ ONE, EQUAVE, AHA CLEANSING RESEARCHE, MEDIHEAL, MISSHA, MOMOPURI, REAL BARRIER, SABORINO, SHANGPREE, SHILLS, TOO COOL FOR SCHOOL, THE BALM, MITOMO, ARDELL, DUO, STAY WELL, BEAUTYPUNCH, IDC, MOMENTS4MELET ME SKINSHILLS.

 

 

 

» Всички участващи продукти може да видите ТУК

» Отстъпката е в размер на -20% е отразена в цената на продуктите и не е нужно въвеждането на промокодове. 

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията Back to SCHOOL сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

 

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.