Back to SCHOOL

  -10% при покупка над 60 лв. на избрани марки

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Back to SCHOOL  е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само в периода от 14.09.2020 г. до 16.09.2020 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти над 60 лв. от следните марки KYLIE SKIN, RITUALS, JEFFREE STAR COSMETICS, MARIO BADESCU, E.L.F., NUDESTIX, REAL TECHNIQUES, AHA CLEANSING RESEARCHE, MEDIHEAL, MISSHA, MOMOPURI, REAL BARRIER, SABORINO, SHANGPREE, SHILLS, TOO COOL FOR SCHOOL, THE BALM, MITOMO, ARDELL, DUO, SWATI

» Отстъпката е в размер на -10% при покупка на продукти над 60 лв. от посочените марки.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията Back to SCHOOL сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 10% ще се начисли след добавяне на продукти над 60 лв. от посочените марки, които не участват в друго намаление в кошницата.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.