ATELIER COLOGNE Pomelo Paradis Парфюмна вода (EDP)

Код на продукта:
conf-62600
+26 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

„Беше най-горещото лято досега и настроението беше еднакво напрегнато във филмовите студия. Той я търсеше месеци наред, уморен от идеалния тип актриса. Беше близо до това да се откаже, но дойде моментът, когато всичко се промени. Тя беше в противоположния край на тезгяха; жената, за която той мечтаеше. Нейната естествена красота и изразителен глас със сигурност щяха да бъдат звезди. Сега той трябваше да я убеди да промени хода на живота си...“
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 260,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Унисекс Категория аромат: Цитрусов Връхни нотки: Розово помело,Пъпка от касис,Калабрийска мандарина Средни нотки: Розова Есенция,Портокалов Цвят,Мента Базови нотки: Ветивер,Ирис,Кехлибар Срок на годност след отваряне: 24M
Описание на продукта
Това е идеалният момент за опознаване на плодовите и сладки аромати на Италия, Турция и Хаити. Прекрасна комбинация от естествени аромати, която ще накара въображението ви да отпътува до екзотични страни и безветрен летен ден. Със своя слънчев състав, изграден около аромата на клементина от Италия, линията Clementine California на Atelier Cologne е идеален летен парфюм, но може да бъде и фино напомняне за топлите дни през зимата. Сладките ароматни нотки на плодове от хвойна от Турция и ветивер от Хаити* също правят този унисекс аромат задължителен за тези, които искат да бъдат център на вниманието. В крайна сметка няма нищо по-чувствено от деликатния летен аромат в стаята. Чист парфюм, концентриран на 15%. * Формулата за парфюма Clementine California е направена от 92% възобновяеми съставки с естествен произход от най-високо качество.
Начин на употреба
Напръскайте парфюма върху кожата, като се фокусирате върху топлите части на тялото: вътрешната страна на ставите и лактите, под ушните миди.
Състав
ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL.
Напишете вашето мнение
Оценете: ATELIER COLOGNE Pomelo Paradis
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.