ATELIER COLOGNE Oolang Infini Парфюмна вода (EDP)

Код на продукта:
conf-62594
+13 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

„Дъхът му замъгли прозореца, докато гледаше как новият сняг вали върху замръзналото езеро. Той дойде тук, за да ускори писането си и да избяга от града. В този момент камината попукваше, ледът се утаи в чашата му и мислите му се върнаха към мастилото.”
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 132,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Унисекс Категория аромат: Цитрусов Връхни нотки: Чай улун,Бергамот,Жасмин Средни нотки: Фрезия,Тютюнев Цвят,Нероли Базови нотки: Синя Кожа,Мускус,Гваяково Дърво Срок на годност след отваряне: 24M
Описание на продукта
Студена нощ на пълнолуние. На прозореца си виждате как снегът бавно се топи. Седите удобно пред попукващата камина. Изведнъж сте изненадани от топлия, обгръщащ аромат на деликатен парфюм. За секунди стаята мирише приятно на чай и бергамот... Три аромата са комбинирани, за да се създаде парфюмът Oolang Infini: акорд на чай улун, бергамот от Италия и гваяково дърво от Централна Америка*. Този аромат на Atelier Cologne ще ви вдъхнови да споделите интимен момент на щастие с любимите си хора. Оригинален парфюм за мъже и жени, който ви кани да напишете своя собствена история, като започнете от прохладен есенен следобед или тъмна зимна вечер. Чист парфюм, концентриран на 15%. * Формулата за парфюма Oolang Infini е направена от 92% възобновяеми съставки с естествен произход от най-високо качество.
Начин на употреба
Напръскайте парфюма върху кожата, като се фокусирате върху топлите части на тялото: вътрешната страна на ставите и лактите, под ушните миди.
Състав
ALCOHOL DENAT, AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL.
Напишете вашето мнение
Оценете: ATELIER COLOGNE Oolang Infini
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.