ATELIER COLOGNE Love Osmanthus Парфюмна вода (EDP)

Код на продукта:
conf-62590
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

„Тяхната пламтяща любов ги отведе в парка в сърцето на града. Тази нощ портите бяха заключени. Следвайки сърцата си и нарушавайки правилата, те прескочиха оградата и се шмугнаха в спокойна градина. Нощта беше тъмна, но звезди осветяваха пътя им. Бяха заобиколени от деликатния аромат на османтуси. Лежаха на земята и гледайки луната, завинаги запечатаха забранената си любов.“
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Унисекс Категория аромат: Цветен Връхни нотки: Лимон,Портокал,Лавандула,Върбинка Средни нотки: Османтус,Кедър,Амбрета Базови нотки: Ветивер,Мускус Срок на годност след отваряне: 24M
Описание на продукта
Открийте унисекс аромата Love Osmanthus на Atelier Cologne: деликатна смес от митични цветя и екзотичен цитрус в култовата бутилка за парфюм. Насладете се на пикантния аромат на унисекс парфюма Love Osmanthus, деликатна комбинация от екзотичен цитрус и митични цветя. В тази култова бутилка за парфюм ще откриете флоралната сладост на османтус, съчетана с бликащата енергия на италианския лимон. Успокояващият аромат на кедър ще допълни ароматните нотки. Освежаващо плодов, но и топъл аромат, който елегантно ще подхвърли чувствена магия. Формулата за парфюма Love Osmanthus е направена от 93% възобновяеми съставки с естествен произход от най-високо качество.
Начин на употреба
Напръскайте парфюма върху кожата, като се фокусирате върху топлите части на тялото: вътрешната страна на ставите и лактите, под ушните миди.
Състав
ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), D-LIMONENE
Напишете вашето мнение
Оценете: ATELIER COLOGNE Love Osmanthus
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.