ATELIER COLOGNE Clementine California Парфюмна вода (EDP)

Код на продукта:
conf-62586
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

„Беше най-горещото лято досега и настроението беше еднакво напрегнато във филмовите студия. Той я търсеше месеци наред, уморен от идеалния тип актриса. Беше близо до това да се откаже, но дойде моментът, когато всичко се промени. Тя беше в противоположния край на тезгяха; жената, за която той мечтаеше. Нейната естествена красота и изразителен глас със сигурност щяха да бъдат звезди. Сега той трябваше да я убеди да промени хода на живота си...“
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Унисекс Категория аромат: Цветен Връхни нотки: Клементина,Съчуански Пипер,Мандарина Средни нотки: Звезден Анасон,Плодове От Хвойна,Босилек Базови нотки: Ветивер,Сандалово Дърво,Кипарис Срок на годност след отваряне: 24M
Описание на продукта
Това е идеалният момент за опознаване на плодовите и сладки аромати на Италия, Турция и Хаити. Прекрасна комбинация от естествени аромати, която ще накара въображението ви да отпътува до екзотични страни и безветрен летен ден. Със своя слънчев състав, изграден около аромата на клементина от Италия, линията Clementine California на Atelier Cologne е идеален летен парфюм, но може да бъде и фино напомняне за топлите дни през зимата. Сладките ароматни нотки на плодове от хвойна от Турция и ветивер от Хаити* също правят този унисекс аромат задължителен за тези, които искат да бъдат център на вниманието. В крайна сметка няма нищо по-чувствено от деликатния летен аромат в стаята. Чист парфюм, концентриран на 15%. * Формулата за парфюма Clementine California е направена от 92% възобновяеми съставки с естествен произход от най-високо качество.
Начин на употреба
Напръскайте парфюма върху кожата, като се фокусирате върху топлите части на тялото: вътрешната страна на ставите и лактите, под ушните миди.
Състав
ALCOHOL DENAT, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, CITRONELLOL, ISoeuUGENOL, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL.
Напишете вашето мнение
Оценете: ATELIER COLOGNE Clementine California
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.