Aigner Cara Mia Ti Bacio Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
80% of 100
Код на продукта:
conf-50799
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Характерен, модерен и чувствен аромат за уверени жени.

Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Дамски Категория аромат: Флорален, Плодов Връхни нотки: Портокал,Артемизия,Круша Средни нотки: Жасмин,Роза Базови нотки: Амброксид,Ванилия,Какао Срок на годност след отваряне: 36М
Описание на продукта

Cara Mia Ti Bacio е романтичен аромат предназначен за изисканата, елегантна жена, която не се страхува да изрази своята индивидуалност и усещане за уникален стил. Това е класически аромат с модерен завършек, изискано сложен, но закачлив - свеж, но чувствени. Това е деликатното цвете, в което се влюбваме. То се отваря бавно, за да разкрие дълбочината на страстната романтика, която може да изрази само истинските чувства.

Начин на употреба

Напръскайте желаното количество на поне 20см от кожата. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.

Състав
ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCE) AQUA (WATER / EAU) BENZYL SALICYLATE, LINALOL, LIMONINE, ETHYLHEXYL MITHOXYCINNAMATE HYDROXYCITROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, CL 14700 (RED 4), CL 17200 (RED 33) 683-1.01
Оценка на потребителите
  1. Парфюм
    Приятен аромат, не е супер траен, но ми харесва. Усещат се нотките на круша в началото и след това на ванилия. Подходящ е за есента.

    Мнение от Кат,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Aigner Cara Mia Ti Bacio
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.