2024 Deals

 -14% при покупка на обща стойност на и над 140 лв. и

 -24% на всички покупки на и над 240 лв.

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:
  1. TOM FORD OMBRÉ LEATHER
    Tom Ford TOM FORD OMBRÉ LEATHER Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 284,00 лв. От 259,80 лв. Разлика: 24,20 лв.

 

» Кампанията ще се проведе в периода 27.01.2024 г. - 31.01.2024 г.

» Кампанията се организира от „ПАРФЮМЕРИ ДЪГЛАС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД (Търговецът) и е валидна САМО В ОНЛАЙН магазина на сайта www.douglas.bg. 

» В периода на намалението получавате:

    • - 14% при добавяне на продукти в кошницата на обща стойност над 140 лв.
    • - 24% при добавяне на продукти в кошницата на обща стойност над 240 лв.

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки с изключение на:

    • продукти от категория Beauty уреди;
    • продукти от категория Нишова парфюмерия с марка: ACQUA DI PARMA, ATKINSONS, BOND NO.9, BYREDO, ETRO, GIORGIO ARMANI PRIVE, GRITTI, MAISON MART.MARGIELA, VAN CLEEF&ARPELS или линия: Boucheron Collection, Chopard Collection, Guerlain Absolu D'Orient, Jimmy Choo Seduction Collection, Moncler Les Sommets, Prada Les Infusion, Salvatore Ferragamo Tuscan Creations, Tom Ford Private Blend Collection, Trussardi Le Vie Di Milano, Versace Atelier Versace;
    • продукти с марка: BALMAIN, COLOR WOW, EISENBERG, GIORGIO ARMANI BEAUTY, GIVENCHY, LA PRAIRIE, MI AMANTE PROFESSIONAL, SISLEY, THE ORDINARY;
    • продукти от линията Clarins Precious;
    • вече намалени продукти по други текущи промоции;
    • при закупуване на GIFT CARD;
    • продукти с онлайн цена, които са отбелязани с етикет DOUGLAS PRICE Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

» Отстъпката е в размер на -14% при покупки на стойност на или над 140 лв. и -24% при покупки на или над 240 лв. Преди изчисляване на отстъпката, от общата стойност на поръчката автоматично се изключва стойността на продуктите, които не са включени в промоцията.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 14% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сума от 140 лв. от продукти, които участват в промоцията. Когато сумата достигне 240 лв. отстъпката ще се преизчисли и ще стане 24%.

» Поръчката на продукти от кампанията сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Отстъпките от кампанията не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.