CRAZY SETS

 -15% при покупка на комплекти на стойност над 150 лв. и

 -20% при покупка на комлпекти на стойност над 250 лв.

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията CRAZY SETS е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само в периода от 08.12.2020 г. до 09.12.2020 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на подаръчни комплекти от всички марки. Участващите в промоцията продукти може да намерите ТУК

» Отстъпката е в размер на -15% при покупки подаръчни комплекти на стойност над 150 лв. и -20% при покупка на подаръчни комплекти над 250 лв.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията CRAZY SETS сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 15% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сума от 150 лв. от комплекти, които не участват в друго намаление. Когато сумата достигне 250 лв. отстъпката ще се преизчисли и ще стане 20%.

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.