World Smile Day

2 октомври 2020 г.

 -15% на всички покупки при плащане с кредитна или дебитна карта.

През 1963 г. художникът Харви Боу създава „smiley face”, a в наши дни това е емотиконка, която всички използваме ежедневно.

Оттогава всеки първи петък на октомври се чества като Ден на усмивката.

Нека му благодарим и, ако все още не сте успели да се усмихнете, погледнете колко е красива есента навън и почерпете вдъхновение на DOUGLAS.BG!

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията World Smile Day e валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само на 02.10.2020 г. на страницата https://douglas.bg

» Отстъпката от 15% е валидна САМО при плащане с кредитна или дебитна карта.

» Инициативата не важи във физическите магазини.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията World Smile Day сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. За да видите крайната сума за плащане след начислена отстъпка, трябва да изберете начин на плащане "Плащане с карта". След това, във виртуалния POS терминал, преди да въведете данните на вашата кредитна/дебитна карта, ще видите сумата след приспадната отстъпка. Имайте предвид, че промоцията не важи за вече намалени артикули.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.