WEEKEND FLASH SALE

 -10% на всички вече намалени продукти

DOUGLAS ПРЕПОРЪЧВА:
 1. Guerlain Santal Royal - Douglas до -25%
  Ексклузивно Guerlain Guerlain Santal Royal Парфюмна вода (EDP)
  Специална цена 255,75 лв. Редовна цена 341,00 лв.
 2. Clarins Multi-Active Eye - Douglas до -40%
  Clarins Clarins Multi-Active Eye Продукт за очи
  Специална цена 54,00 лв. Редовна цена 90,00 лв.
 3. Douglas Mascara Kiss & Curl - Douglas до -35%
  Douglas Make Up Douglas Mascara Kiss & Curl Спирала
  От 19,49 лв. Редовна цена 29,99 лв.
  Допълнителни цветове

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Weekend Flash Sale е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само от 12.01.2022 г. до 16.01.2022 г. на страницата https://douglas.bg.

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на -10%, която се прилага върху вече намалената цена на продукта.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията Weekend Flash Sale сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 10% ще бъде начислена в кошницата, когато в нея бъдат поставени вече намалени артикули.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с ваучери, талони за отстъпка, промокодове, продукти, маркирани с етикет "Online Price", както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.