WEEKEND FLASH SALE

 -10% на всички вече намалени продукти

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Weekend Flash Sale е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само от 12.01.2022 г. до 16.01.2022 г. на страницата https://douglas.bg.

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на -10%, която се прилага върху вече намалената цена на продукта.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията Weekend Flash Sale сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 10% ще бъде начислена в кошницата, когато в нея бъдат поставени вече намалени артикули.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с ваучери, талони за отстъпка, промокодове, продукти, маркирани с етикет "Online Price", както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.