ВРЕМЕ ЗА ПОДАРЪЦИ!

 -15% на всички покупки над 150 лв. и

 -25% на всички покупки над 300 лв.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията ВРЕМЕ ЗА ПОДАРЪЦИ е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само в периода от 11.12.2020 г. до 13.12.2020 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на -20% при покупки на стойност над 150 лв. и -25% при покупки над 300 лв.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията ВРЕМЕ ЗА ПОДАРЪЦИ сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 15% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сума от 150 лв. от продукти, които не участват в друго намаление. Когато сумата достигне 300 лв. отстъпката ще се преизчисли и ще стане 25%.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.