The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% Серум

A High-Strength Lactic Acid Superficial Peeling Formulation Ексклузивно
Рейтинг:
97% of 100
Код на продукта:
050574
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

A High-Strength Lactic Acid Superficial Peeling Formulation
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: петък, 26 април - вторник, 30 април
30ML
23,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: които често се свързват с ексфолиация., който намалява признаците на възпаление и чувствителност, Тази 10% формула предлага лек ексфолиант и се поддържа от пречистен тасманийски пипер Основна полза: Тази 10% формула предлага лек ексфолиант и се поддържа от пречистен тасманийски пипер, който намалява признаците на възпаление и чувствителност, които често се свързват с ексфолиация. Пол: Унисекс Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Млечната киселина е алфа-хидрокси киселина, която ексфолира кожата. Тази формула с 10% предлага лек ексфолиант и се поддържа от пречистен тасманийски пипер, който намалява признаците на възпаление и чувствителност при ексфолиация.

Тази формула съдържа екстракт от тасманийски пипер, което спомага за намаляване на дразненето, свързано с използването на киселина. Този екстракт е от растителен произход и варира по цвят сезонно и това вариране на цвета може да бъде очевидно в цвета на продукта от време на време.

Противопоказания: Млечната киселина не трябва да се използва върху чувствителна, ексфолирана или компрометирана кожа. Моля, добавете допълнителна защита от слънцето и следвайте всички предупреждения в предоставените Указания. Това рН на тази формула е приблизително 3,8.

Млечната киселина има рКа от 3.8 и pKa е най-важният аспект, който трябва да се има предвид при формулирането с киселини. pKa означава наличие на киселина. Когато рКа е близо до рН, има идеален баланс между сол и киселинност, максимална ефективност на киселината и намаляване на дразненето. По-високите стойности на рН в такъв случай ще увеличат солта, което контра-интуитивно ще направи формулата още по-дразнеща, отколкото ако формулата е по-кисела.

 

Забележка: Докато млечната киселина може да доведе до бързи видими резултати, ние генерално предлагаме непреки форми на ексфолиране на кожата в полза на директни форми като тази формула поради вероятно възпаление и чувствителност, свързани с киселини.

Начин на употреба

Нанася се веднъж дневно, в идеалния случай вечер. Може да се разрежда с други продукти, за да се намали силата, докато кожата развие толерантност. Избягвайте контакт с очите. Ако дразненето продължи, преустановете употребата и се консултирайте с лекар.

(Предупреждение за слънчево изгаряне: Този продукт съдържа алфа хидрокси киселина (AHA), която може да увеличи чувствителността на кожата към слънцето и особено възможността от слънчево изгаряне. след това.)

Състав
Aqua (Water), Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Isoceteth-20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.
Оценка на потребителите
  1. Много добър продукт.
    Много добър продукт. Горещо го препоръчвам.

    Мнение от Антония,

  2. Добър продукт
    Многофункционален освен за лице става и за подмишниците, като намалява миризмата.

    Мнение от Николета ,

  3. Добър продукт
    Това е най-нежният вариант за химично ексфолиране. Не дразни кожата и не предизвиква зачервяване, въпреки че съдържа млечна киселина.

    Мнение от Maria,

  4. Супер продукт
    Отксоро го ползвам този продукт ,но съм много доволна, добре се отрзява на лицето ми !

    Мнение от Aleksandra,

  5. Потвърдена покупка
    Използвам през вечер, кожата на сутринта е много мекичка и гладка. Изключително лека и нежна киселина. Със сигурност ще повторя.

    Мнение от Теменуга Петкова ,

  6. :)
    Кожата ми стана видимо по-гладка и мека още след първото нанасяне.

    Мнение от Siana,

  7. Много добър продукт!
    Придава много блясък и е идеална за сухата ми кожа! Само с едно нанасяне, чудесен резултат! Препоръчвам!

    Мнение от Екатерина,

  8. Изключителен продукт
    Много ефективен. Използвам го веднъж в седмицата, защото кожата ми е много суха.

    Мнение от БОРИСЛАВА,

  9. :)
    Страхотен продукт - заличава пъпките, както и други недостатъци по кожата, останали белези от предишни пъпчици. Надмина очакванията ми. Препоръчвам продукта.

    Мнение от Zlati,

  10. Отличен продукт
    Рейтинг:
    100
    Прави кожата на лицето мека, гладка , хидратирана и блестяща

    Мнение от Нела,

  11. Препоръчвам
    Изключително доволна

    Мнение от Zhulieta,

  12. Страхотен продукт
    Обожавам млечната киселина на THE ORDINARY! За втори път я поръчвам, но за съжаление тозъи път дойде отворена и не пълно шишенце! ヽ(ಠ_ಠ)ノ

    Мнение от Katya,

  13. Добре е
    Ползвам не от дълго. Като чяло продукта е добре, щипе много леко за няколко секунди и спира ,може би трябваше да взема по-нисък процент, но аз не виждам промяна. Просто мисля, че не е за мен. За всеки работи нещо различно ¯\_(ツ)_/¯

    Мнение от Никол,

  14. УНИКАЛНА
    Това, което мога да кажа за този продукт е едно - УНИКАЛЕН. Искам да отбележа, че до сега съм използвала само тоника на марката с гликолова киселина, т.е. кожата ми има някакъв опит с киселините, но въпреки това не е съвсем подготвена, но продукта, макар да е 10 % по никакъв начин не раздразни кожата ми, дори не щипе, а за сметка на това резултат видях още след първото нанасяне - имаше озаряване, изглаждане и изравняване на тена.

    Мнение от S,

  15. Доволна съм
    Започнах с по-ниския процент, сега с този съм още по-доволна. Прави кожата гладка и сияйна, помага при пъпчици дори. Не съм имал никакво раздразнение или дори зачеряване. Нанасям го вечер, на чиста кожа.
    Препоръчвам!

    Мнение от Нина,

  16. Страхотен продукт
    Рейтинг:
    100
    Страхотен продукт - заличава пъпки за ден, както и други недостатъци по кожата. Надмина очакванията ми. Препоръчвам продукта.

    Мнение от yordanka,

  17.  Доволна съм
    Използвала съм продукта няколко дни, но резултатът е доста приятен - кожата ми изглежда много по-свежа. Спрях употребата му, защото кожата ми разви доста лоша реакция от комбинацията на продукта (нанесен вечерта) със серума ми с Витамин С, който нанесох на сутринта. Очаквах, че вече действието от млечната киселина би трябвало да е преминало, но не беше, и цялото ми лице стана силно червено и изгоряло. Сега правя почивка и след няколко дни пак ще започна използването, като няма да нанасям серум с витамин С в сутрините след млечната киселина.

    Мнение от Zornitsa,

  18. Доволна
    Рейтинг:
    100
    Използвам заедно с Ниацинамида с ХК на ТО.

    Мнение от Марина,

  19. Уникален продукт!
    Вероятно изглежда съвсем обикновен на пръв поглед, но този серум върши чудеса върху кожата. Препоръчвам го силно!

    Мнение от Мелек,

  20. Основен продукт за моята смесена и чувствителна кожа.
    Използвам млечната киселина на The Ordinary от няколко години. Започнах с 5%, но вече използвам 10% без проблем. Оказа се идеалната киселина за склонната ми към раздразнения кожа. Не предизвиква такива и дори с времето съвсем изчезнаха благодарение на нея и другите продукти на марката. В същото време върши отлична работа и много освежа вида на лицето ми. Използвам я през ден вечер разредена с хиалуронова киселина и последвана от аскорбил тетраизопалмитат с витамин F смесен с крема ми.

    Мнение от Анелия,

  21. Въпрос
    Рейтинг:
    100
    Здравейте, бих искала да попитам дали е проблем да се ползва тази киселина, ако в хидратиращия крем за лице се съдържа Ниацинамид и хиалуронова киселина?
    Благодаря предварително

    Мнение от НД,

  22. Всичко за естетиката
    Рейтинг:
    80
    Самият продукт изглежда мн сладко, но хората не знаят, че зад привидната сладка фасада се крие едно срамежливо серумче

    Мнение от Цеци,

  23. Смесена кожа
    Рейтинг:
    100
    Здравейте.Продуктът помага ли при тинейджъри с леко хормонално акне и смесена кожа

    Мнение от Б,

  24. Упореба
    За момента съм изключително доволна от продукта!

    Мнение от Аделина,

  25. Ревю
    Страхотен продукт за суха кожа, не дразни допълнително, подходящ за хора, които дълго време изпозват химични ексфолианти за лице. Мъртвите клетки са почистени, кожата на следващия ден е мека и сияйна.

    Мнение от Maria ,

  26. Страхотен продукт
    Ако имате суха и/или чувствителна кожа, този продукт е задължителен. Нежно ексфолира кожата и не причинява зачевярване или парене. Благодарение на него успях да изчистя малките пъпчици по лицето ми още 2-3 седмици употреба.

    Мнение от Юлия,

  27. Мнение
    Ползвам продукта от около седмица, само вечер, преди нанасяне на крем. Нямам дразнение или неприятно усещане. Забелязах, че ми се появиха повече пъпки, но все още не знам дали е в резултат на серума и кожата ми се изчиства или съвпадение.
    Кожата ми е по-мека и гладка, усещам я чиста.

    Мнение от Деница,

  28. Въпрос
    Може ли да се съчетава с вит C на същата марка?

    Мнение от Dolly,

  29. Добре се отразява на кожата ми
    Ползвам от скоро, като засега усещам, че добре се отразява на акнеичната ми кожа.

    Мнение от Гергана,

  30. Прекрасен ексфолиант
    Рейтинг:
    100
    Ползвам го вече от няколко месеца. Това е първия химичен ексфолиант който ползвам, имам чувствителна, мазна и проблемна кожа. Първоначално осещах леко гъделичкане и реакция на кожата. Започнах с ползването му веднъж седмично вечер, след месец увеличих ползването му до 2 пъти седмично. Мога да видя видими резултати от по гладка кожа и спомогна за изглаждането на белезите ми от акне. Но не бива да се ползва обаче върху активно такова.

    Мнение от Петя,

  31. Много съм доволна от продукта.
    Нанасям го вечер преди нощния крем аз съм с много суха и чувствителна кожа.Поразена съм от ефекта за краткото време ,в което я използвам.

    Мнение от Богдана Сергеева,

  32. Супер продукт
    Видими резултати след 2-3 седмици. Много съм доволна, действа ми супер и поръчах още.
    Жалко, че няма от големите разфасовки.

    Мнение от Мария,

  33. Въпрос
    Рейтинг:
    100
    Здравейте! Да, можете като ги използвате в следната схема. Вечер - The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% последван от хидратант, сутрин Niacinamide и слънцезащитен фактор / задължително използвате защита от слънчевите лъчи, докато използвате млечната киселина и една седмица след това/. Хубав ден!

    Мнение от DOUGLAS & BEAUTY|ZONE,

  34. Въпрос
    Рейтинг:
    20
    Здравейте! Мога ли да излолзвам продукта в комбинация с Niacinamide от същата марка?

    Мнение от Alexandra,

  35. страхотен
    Рейтинг:
    100
    малко със страх започнах ползването му, но определено има резултат, и като цяло съм много доволна на всичко от Тhe Ordinary:)

    Мнение от [email protected],

  36. Мнение
    Рейтинг:
    100
    Доволна съм, доста лесно се нанася. Не изпитах никакъв дискомфорт. Ползвам го само вечер и на сутринта задължително слънцезащитен крем!

    Мнение от Маги,

  37. Разкошен серум
    Рейтинг:
    100
    Обичам пилингите, а този е на високо ниво.
    Цената е уникална.
    Препоръчвам!

    Мнение от Е. А. А.,

  38. Страхотен продукт
    Използвам го само вечер след измиване на лицето и след тоник, страхотно ми действа на кожата, няма никакво дразнене и кожата със сигурност се усеща по-различна след изпозлването му.

    Мнение от Ети,

  39. Страхотен продукт!
    The ordinary са невероятна марка и този продукт изцяло заслужава всички положителни оценки!

    Мнение от Ети,

  40. Чудесен продукт!
    Рейтинг:
    100
    Справя се повече от задоволително с акнето. Тенът е по-бистър, кожата: по-хидратирана и сияйна. Помага дори с хормоналното акне, като стимулира избиването на пъпките. По-слаб е от AHA 7% тоника с гликолова киселина (който чакам с нетърпение да заредят), но пък за мен е по-добър от Niacinamide 10%+Zinc. Ако не се хиперчувствителни към подобни продукти, а имате по-сериозни кожни проблеми, ви препоръчвам тази концентрация, а не пепроцентовата.

    Мнение от Десислава,

  41. Страхотен
    Наистина много добър продукт! Помага ми с добрата ходратация на кожата и финните бръчки! Препоръчвам го с две ръце !

    Мнение от Spasi,

  42. Супер продукт!
    Лека формула, хубавото е , че може да се използва всяка вечер. Ползвам и AHA+BHA , но според мен този продукт е по-добър за моята кожа.

    Мнение от Борислава,

  43. Gentle peeling
    I love this product! I read a lot of information and watched video reviews about the lactic acid and its functions before decided to purchase it. Finally, I can share with you my opinion about the product. So, Lactic acid is gently removing the upper layer of the dead skin making the skin soft and good looking. No irritation, no redness. Just enjoyable❤️Highly recommended!

    Мнение от Alina,

  44. :)
    Хубав продукт е, но все още се надявам на доставка на АНА+ BHA на същата марка. Бих редувала 2та продукта, защото имам акне.

    Това, което ми допада в млечната киселина е, че може по-често да се ползва и наистина кожата изглежда по-добре.

    Мнение от Деница,

  45. Lactic acid
    Забелязах подобрение в текстурата на кожата ми, доволна съм.

    Мнение от СД,

  46. Мнение
    Рейтинг:
    100
    Много добре действа на кожата ми! Чувствах съвсем леко пощипване първите два-три дни, но сега вече кожата ми май свикна. По-жизнена е и хидратирана. Бих препоръчала този продукт на всеки.

    Мнение от Гергана Вълчева,

  47. Доволна съм
    Уникален продукт!

    Мнение от Eli,

  48. Lactic acid
    Рейтинг:
    100
    Доволна съм, ползвам го във вечерната грижа за лице и смея да твърдя, че има положителен ефект върху кожата след първото нанасяне

    Мнение от Юлия,

  49. За момента съм доволна
    Използвам продукът вече две седмици. За момента виждам подобрение в текстурата ѝ. Изглежда по-нежна. Само при първото нанасяне изпитвах лек дискомфорт и силно опъване на кожата.

    Мнение от Венета,

  50. употреба
    Рейтинг:
    100
    Премахва ли се от кожата като другите пилинги или се оставя върху кожата за през нощта?

    Мнение от Кристина,

  51. Въпрос
    Рейтинг:
    100
    Мога ли да използвам този продукт, ако във вечерния ми режим вече присъстват Hyaluronic Acid, Alpha Arbutin, Niacinamide и два пъти седмично AHA+BHA?

    Третирам смесена кожа, зачервявания, пигментни петна и пори.

    До момента определено има ефект от продуктите!

    Мнение от MM,

  52. Въпрос
    Рейтинг:
    100
    Здравейте, AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION е 10-минутна ексфолираща терапия за премахване на сивия тен, пъпчииц, петна, свръх-пигментация и изравнявяне текстурата на кожата с високо съдържание на алфахидрокси 30% и бетахидрокси киселини 2%, използва се 1-2 пъти седмично и се препоръчва за опитни потребители на киселинен пилинг.
    THE ORDINARY LACTIC ACID 10% + HA 2% - формула със супер-мощна млечна киселина за повърхностен пилинг. Прави тена равномерен, изглажда текстурата на кожата и премахва фините линии. Използва се само вечер, а през деня задължително се използва продукт за слънчева защита – SPF – докато се използва продукта и 1 седмица след това.

    Мнение от DOUGLAS & BEAUTY|ZONE,

  53. Въпрос
    Рейтинг:
    100
    Тъй като не разполагате с aha + bha тази млечна киселина ще върши ли работа при мазна с акне кожа по същият начин, по който работи bha?

    Мнение от Теменужка,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.