Красота на мига!

Купете на изплащане БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ с TBI Pay
от 01.04.2022 г. до 30.04.2022 г.

 

Изберете качество и стил на удобни за Вас вноски. Вземи желан продукт сега, избери подходящ срок на изплащане.

Важи за разсрочване на 3, 4 или 6 месечни вноски.

1. Изберете продукт от сайта, в кошницата изберете метод на плащане „Изплащане на вноски с TBI” и посочете срока на изплащане. Служител от Центъра за обслужване на клиенти на TBI ще се свърже с Вас, за да попълните Вашите данни.

2. След одобрение на заявката ще получите SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачите снимки на личната си карта и да завършим идентификацията Ви.

3. TBI проверяват снимките.  Получавате линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да е по-лесно, служител на TBI отново се свързва с Вас, за да подпишете дистанционно. Вие трябва само да продиктувате уникалния код, който си получили на SMS.  А подписаният договор и останалите документи получавате на подадения от Вас email.

4. И вече сме на финала! Очаквайте покупката/ите си на посочения адрес в срока, упоменат от нас.

Още се чудите дали да пазарувате с TBI Pay? Нека Ви споделим предимствата:

  • Пазарувате изцяло онлайн  от всяка точка, в която има активен интернет, без ограничения от работно време и обикаляне до магазина и до банковия клон;
  • Получавате отговор на заявката си до минути;
  • Данните Ви са напълно защитени – процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през специални линкове и уникален код. И всичко това се случва дистанционно и съобразено изцяло с GDPR-правилата. Искаме да е лесно и затова с TBI Pay не се налага да инсталирате допълнителни приложения за подпис или да се правят допълнителни регистрации;
  • Погасявате вноската си, както Ви е удобно онлайн/офлайн. Знаеште, ли че можете да платите месечната си вноска по 11 удобни начина, пазарувайки с TBI Pay? А вече можете да го направите светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение TBI Bank App. Изтеглете го лесно оттук:

 

С TBI Pay покупките Ви са защитени 

 

Не пропускайте при покупка на вноски с TBI Pay да добавите застраховка „Защита на покупката и стоката“. Важно е! В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката.
Научете повече за защитата като се свържете със служител на TBI на 0700 17 571 / *8242 или прочетете ТУК.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.