Пазарувайте през декември и вземете

талон за отстъпка за нашите физически магазини

     

» ВСЕКИ КЛИЕНТ, НАПРАВИЛ ПОКУПКА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ НА DOUGLAS.BG ИЛИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ НИ МАГАЗИНИ НА СТОЙНОСТ НАД 240 ЛВ., СЛЕД ПРИСПАДНАТИ ОТСТЪПКИ И ПРИСПАДНАТО ПЛАЩАНЕ С GIFTCARD, ЩЕ ПОЛУЧИ ТАЛОН ЗА ОТСТЪПКA 18 ЛВ. ВАЛИДЕН ПРЕЗ ЯНУАРИ 2024 ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ МАГАЗИНИ*.

» ВСЕКИ КЛИЕНТ, НАПРАВИЛ ПОКУПКА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ НА DOUGLAS.BG ИЛИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ НИ МАГАЗИНИ НА СТОЙНОСТ НАД 360 ЛВ., СЛЕД ПРИСПАДНАТИ ОТСТЪПКИ И ПРИСПАДНАТО ПЛАЩАНЕ С GIFTCARD, ЩЕ ПОЛУЧИ ТАЛОН ЗА ОТСТЪПКА 30 ЛВ. ВАЛИДЕН ПРЕЗ ЯНУАРИ 2024 ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ МАГАЗИНИ*.

» ВСЕКИ КЛИЕНТ, НАПРАВИЛ ПОКУПКА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ НА DOUGLAS.BG ИЛИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ НИ МАГАЗИНИ НА СТОЙНОСТ НАД 600 ЛВ., СЛЕД ПРИСПАДНАТИ ОТСТЪПКИ И ПРИСПАДНАТО ПЛАЩАНЕ С GIFTCARD, ЩЕ ПОЛУЧИ ТАЛОН ЗА ОТСТЪПКА 60 ЛВ. ВАЛИДЕН ПРЕЗ ЯНУАРИ 2024 ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ МАГАЗИНИ*.

» Талоните се получават за покупка при посочените условия от 01.12.2023 г. до 31.12.2023 г. за онлайн поръчки на douglas.bg и във физическите магазини.

» Във физическите магазини, талоните се получават на касата след заплащане на стойността на покупката.

» При онлайн поръчки, талоните се получават по email след като поръчката премине в статус ЗАВЪРШЕНА. При неприемане или връщане на поръчката талоните се блокират и не могат да бъдат използвани. 

» Сумите от 200 лв., 300 лв. и 500 лв. трябва да бъдат достигнати след приспаднати отстъпки и не включват плащането с Gift Card ако има такова. Ако пазарувате на обща стойност 400 лв., имате отстъпка по текуща промоция на стойност 80 лв. и платите с Gift Card на стойност 50 лв., сумата за която ще получите талон за отстъпка ще бъде 270 лв. т.е. ще получите талон на стойност 18 лв.

» Талоните са валидни от 01.01.2024 г. до 31.01.2024 г. и дават правото на еднократна покупка на всички продукти само във физическите магазини на DOUGLAS и BEAUTY|ZONE.

» За да използвате талон, получен по email след направена онлайн поръчка е необходимо да покажете email-а на касата на магазина, за да може касиерът да сканира баркода.

» Талоните са еднократни и могат да бъдат използвани само веднъж.

» Талоните не могат да бъдат използвани при покупка на GIFT CARD.

» При замяна ще бъде възстановена само действително платената от клиента цена, без стойността на талона.

» Талонът не може да бъде преотстъпван, комбиниран с други отстъпки, талони и ваучери, промокодове, както и с отстъпка рожденик.

» При избор на стока, надвишаваща стойността на талона, разликата се доплаща. При стойност на избраните стоки, по-малка от стойността на талона, пари не се връщат.

» Срещу талоните не могат да се получават пари в брой.

» При нужда от допълнително съдействие и по-детайлни условия на активността, обърнете се към нашия Call center: 070010900

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.