Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick Течно червило

Матово течно червило Ексклузивно
Рейтинг:
71% of 100
Код на продукта:
conf-44434
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Матово течно червило с формула, която ще издържи 8 часа
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 4 мл Тип продукт: Течно червило Основна полза: Дълготрайност,Наситен цвят,Хидратация Покривност: Плътна Завършек: Матов Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: УСТНИ
Описание на продукта
Матово течно червило, специално създадено с формула за удобно носене, която няма да изсуши устните ви и ще издържи за 8 часа. Сега налично и в гама от нови металически и телесни "nude" нюанси! Ползи: • Дава наситени цветове с матов завършек и формула, която ще чувствате комфортно и леко на устните ви • Със специална полимерна технология, която дава 8-часова издръжливост на цвета • Няма да се зацапа или разтече извън контура на устните • С добавен комплекс от основата Primer Oil • Прецизният апликатор очертава и запълва устните • Линията съдържа гама от супер пигментирани мат и металически цветове • Cruelty-free Специално разработената формула на тези течни червила ще вдъхнови художника вътре във вас. Създайте визии по ваш вкус като нанесете металически нюанси върху матови или смесете няколко цвята за омбре ефект. В Smashbox създадохме тази гама от нюанси, които ще паснат на различни на цвят кожа, за всяко настроение.
Начин на употреба
• Очертайте и дефинирайте устните с прецизното връхче на апликатора. • Запълнете устните с избрания цвят. • Изчакайте да изсъхне. • Нанесете по-светъл нюанс в центъра, за да направите така, че устните ви да изглеждат по-плътни сочни.
Състав
Формула с парабени, фталати, аромати и талк. Isododecane, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Polybutene, Petrolatum, Cyclohexasiloxane, Kaolin, Disteardimonium Hectorite, Beeswax\Cera Alba\Cire d'Abeille, Silica Dimethyl Silylate, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Flavor (Aroma), Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, [+/- Blue 1 Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Mica, Red 6 (CI 15850), Red 7 Lake (CI 15850), Red 22 Lake (CI 45380), Red 28 (CI 45410), Red 28 Lake (CI 45410), Red 30 (CI 73360), Red 30 Lake (CI 73360), Red 33 Lake (CI 17200), Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow 5 Lake (CI 19140), Yellow 6 Lake (CI 15985)] . Моля, имайте предвид, че списъкът със съставките се променя от време на време. Моля, вижте опаковката на продукта за най-актуалния информация.
Оценка на потребителите
  1. Разтеглив мат
    Една от най-важните функции на устните е да се движат свободно. Always On Matte Liquid Lipstick оставя чисто и леко пудрообразно усещане на устните, докато го краси с плътния си цвят. Това червило седи прекрасно, но не е подходящо за хранене, защото олиата му бързо се разтварят от други олиа. Служи идеално на хора, които искат да свалят някое друго килце. :D

    Мнение от Mar,

  2. Не препоръчвам
    Рейтинг:
    20
    Красив цвят, трайност, но много бързо изсъхна.

    Мнение от Таня,

  3. Метален блясък
    Много хубав цвят, но бързо изсъхват този тип гланц.

    Мнение от Виолета,

  4. Страхотен продукт
    Рейтинг:
    100
    Червилото е наситено, лесно за нанасяне и изключително издържливо. Не е изсушаващо на устните. Препоръчвам!

    Мнение от Гергана,

  5. Червило
    Този цвят.... С него се чувстваш уникална. Цветът е, както казва Мариета, като коледна топка.

    Мнение от Виолета,

  6. Абсолютно разочарование
    Рейтинг:
    20
    Беше ми изпратено незапечатано червило и от шишенцето си личи, че е полупразно. Съжалявам, че не си прегледах пратката пред куриера. Успях да го тествам веднъж, след като си взех поръчката и е доста сухо, а и никъде няма срок на годност по опаковката. Не бих се доверила повече на този магазин.

    Мнение от Димка,

  7. Maneater!
    Страхотно червило, много приятно за носене, и цвета е невероятен. С апликатора се работи изключително лесно.

    Мнение от Деси Маринова,

  8. Червило
    Maneater, страхотен цвят!

    Мнение от Vanina ,

  9. Червило
    Уникално червило. Цветът е уникален!,

    Мнение от Вики Петрова ,

  10. Vino Noir
    Рейтинг:
    100
    Страхотен цвят и се работи много лесно с аплиатора. Да, изтрива се при консумация на храни и напитки, но е комфортно като за човек мразещ матови формули - аз. Предвид формулата - наистина срока е до 6м след отваряне, но за мен си заслужава.

    Мнение от Tatyana,

  11. Разочарование
    Този продукт е пълно разочарование за мен, повечето от цветовете които притежавам изсъхнаха в тубичката за кратък период. Много внимателно съхранявам козметиката си, червилата не са използвани всекидневно, а както и прочетох по чуждестранни форуми и ревюта този проблем е често срещан. В Дъглас има много по-качествени продукти от този, не бих го препоръчала на никого. Информирайте се преди да купувате момичета, за да не беснеете като мен, след изхвърлянето на стотици левове в коша за боклук.

    Мнение от Весела,

  12. Маneater
    Не бих си го купила отново. Лепне, разтича се и след хранене трябва да се коригира непременно.

    Мнение от Снежана,

  13. Miss Conduct и Stepping Out
    Рейтинг:
    20
    Поръчах червилото в два цвята - Miss Conduct и Stepping Out. Консистенцията им е коренно различна. Miss Conduct е невероятно сухо, едвам се нанася, да не кажа че е невъзможно за носене. Според мен е старо, макар че го получих неразопаковано. За съжаление няма да мога да го използвам. Нямам проблем със Stepping Out, нанася се добре, плътно и меко. Апликаторът е удобен.

    Мнение от Мариела,

  14. Maneater
    Цвета Maneater е най-уникалният металически червен цвят,който някога съм ползвала. Определено си заслужава. Не се размазва, не лепне

    Мнение от Гергана,

  15. Driver's Seat
    Имах големи очаквания за червилото, главно поради голямата реклама за издръжливост, но мога да споделя, че не съм доволна. Driver's Seat е доста наситен матов цвят, мислех си, че ще стои много по естествено. От страна на издръжливост - зацапва и се разтича извън контура на устните, а да не говорим какво се случва, след като се храниш. Със сигурност не бих си купила отново.

    Мнение от Yana,

  16. Страхотни
    Рейтинг:
    100
    Използвам от дълго време предимно червилата на Smashbox и съм изключително доволна. Издръжливи през целият ден, наситени, много лека текстура и същевременно свръх наситени, веднъж сложени-стоят без размазване и избледняване цял ден. Имам няколко цвята от тях и с удоволствие ще продължа да ги ползвам. Винаги държа поне по едно от нях в чантата. Едни от най-добрите червила определено.

    Мнение от Марияна,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.