Singles' DAY

  -20% на всички продукти

 

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията Singles' DAY -20% на всичко е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само от 10.11.2020 г. до 11.11.2020 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на -20% независимо от стойността на покупката.

» Доставката в рамките на Singles' DAY ще се осъществи в рамките на до 5 работни дни.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията Singles' DAY -20% сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 20% е отразена в цената на продуктите.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.