SEMILAC Fiber Base База за нокти

Ексклузивно
Код на продукта:
067416
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

База за нокти
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: вторник, 30 април - сряда, 01 май
7ML
25,80 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Основна полза: ГРИЖА ЗА НОКТИТЕ Тип продукт: База за нокти Завършек: Гланц Цвят: Clear Вместимост: 7ML Beauty категория: РЕДОВНА ГРИЖА
Описание на продукта

Подсилващият цвета Semilac Fiber Base е база за нокти с изключително силна формула, обогатена с найлонови влакна, предназначена за UV гел маникюр. Можете да нанесете директно върху нокътната плочка (като основен слой) или като слой, който надгражда и удължава ноктите с до 1 см. Базовият слой е еластичен и става здрав и твърд, когато се втвърди под лампата, което го прави идеална опора за крехки нокти.

Самоизравняващите се свойства на Semilac Fiber Base помагат за оформянето на нокътната плочка и запълването на дефектите ѝ, а найлоновите влакна възстановяват нокътя и укрепват участъците от нокътната плочка, които се чупят (свободния край). Млечният ѝ нюанс е чудесна основа за пастелни и неонови цветове, като подсилва техния нюанс и намалява броя на слоевете лак за нокти, които трябва да нанесете. Базовият слой е дерматологично тестван.

  • ХАРАКТЕРИСТИКА: база за UV хибридни гел и гел лакове, обогатява цвета
  • ЦЕЛЕВА ГРУПА: клиенти, които обичат силни нокти в ярък цвят.
  • СПЕЦИФИКАЦИИ: запълва неравностите и оформя нокътната плочка, найлоновите влакна укрепват ноктите и спомагат за удължаването им с до 1 см Допълнителна сила: найлонови влакна
  • Цвят: млечен нюанс
  • ПЛЪТНОСТ: 4,5/5 

 

100% от жените потвърждават, че базовият слой хармонира с нокътната плочка, т.е. не поглъща въздуха в близост до кожичките, не се отделя в свободния край. 

96 % от жените смятат, че базовият лак видимо е заздравил ноктите им.

92% от жените биха препоръчали базовия лак на приятел.

92% от жените биха си купили базовия лак, след като са го тествали.

Начин на употреба

СТЪПКА 1: Подготовка Като начало подгответе нокътната плочка. Кожичките трябва да бъдат отстранени или подрязани, ноктите трябва да бъдат оформени и полирани с полиращо блокче, а след това обезмаслени с почистващ препарат за нокти Semilac. Прецизността е важна - тази СТЪПКА е от съществено значение за маникюра!

СТЪПКА 2:Нанасяне Нанесете тънък слой от базата върху подготвената нокътна плочка, като избягвате кожичките и не забравяте да защитите външния ръб. Втвърдете продукта с помощта на лампа.

Състав
Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Isobornyl Methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Glycol-HEMA Methacrylate, Silica, Nylon-66, PEG-9 Dimethacrylate, Bis(Methacryloyloxyethyl) Phosphate, Tocopherol, Calcium Pantothenate, BHT, p-Hydroxyanisole, Hydroquinone, CI 77891.
Напишете вашето мнение
Оценете: SEMILAC Fiber Base
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.