RUMI Био Масло За Меки Петички Олио за тяло

Био масло за МЕКИ ПЕТИЧКИ
Рейтинг:
93% of 100
Код на продукта:
068665
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Био масло за МЕКИ ПЕТИЧКИ
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
50ML
34,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: Тип продукт: Олио за тяло Какъв проблем решава: Део и лична хигиена Основна полза: Подхранва кожата,Хидратира кожата Основни предимства на формулата : Без ацетон, Без парабени Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта

Балсамът хидратира кожата повърхностно и в дълбочина. Съдържа морски комплекс, който клинично доказано подобрява хидратацията, комфорта и сатенения аскпект на сухата кожа.

Не съдържа киселини, затова действа най-добре в комбинация с пила за отстраняване на мъртвата кожа, за да може активните съставки да проникнат в дълбочина. С масла от мента и лимон, които охлаждат стъпалата, отморяват и премахват неприятен мирис.

Трикове. Балсамът не попива бързо. Вечер след нанасяне, може да се обуват чорапи. Внимавайте, ако използвате през деня, забършете стъпалата със салфетка, за да не се пързаляте.

 

***

Преди пускане в продажба на Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ e проведен тест с доброволци в продължение на 30 дни. 85% от доброволците виждат промяна след използването на Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ. 65% от доброволците са видели промяна още през първата седмица от използването на Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ. 100% от доброволците биха препоръчали Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ на приятел.

Доброволците споделят, че петите са видимо по-меки и гладки, без сухота и нацепена кожа (напукана).

***

Конкурсът The Global Beauty & Wellness Awards отличи с награда за най-добър био и натурален продукт за ходила (Best Organic & Natural Feet Product). Второто международно отличие за този невероятен продукт дойде от престижния световен конкурс BEAUTY SHORTLIST AWARDS.

Начин на употреба

Вечер, след измиване и отстраняване на мъртвата кожа с пила/пемза, нанасете балсама на петите и целите стъпала. Може да се използва на сухи ръце, лакти и други части на тялото (без лице), които са много сухи.

Състав
Olea Europaea Fruit Oil* (масло от маслина), Butyrospermum Parkii Butter* (масло от карите), Cocos Nucifera Oil* (кокосово масло), Cera Alba* (пчелен восък), Simmondsia Chinensis Seed Oil* (масло от жожоба), Prunus Domestica Seed Oil* (масло от слива), Tocopherol (Витамин E), Caprylic/Capric Triglyceride, Undaria Pinnatifida Extract*, Citrus Medica Limonum Peel oil* (масло от кора на лимон), Mentha Piperita oil* (ментово масло), Limonene**, Citral** * съставка от биоземеделие ** съставка на етеричното масло 98% био от всички
Оценка на потребителите
  1. RUMI БИО МАСЛО ЗА МЕКИ ПЕТИЧКИ
    Всички обувки са ми доста неудобни, може би заради плоскостъпието и ходилата ми доста загрубяват. След като започнах редовно да използвам маслото от RUMI значително се подобри кожата на ходилата ми.

    Мнение от Магдалена,

  2. Нежност и мекота
    Много ходя боса и стъпалата ми имат тенденцията да загрубяват (особено лятото). Маслото за петички връща мекотата на кожата ми. Нанасям го вечер (след баня ми е най-добре), така то има време да попие в кожата и да подейства :) Много съм доволна!

    Мнение от Vera,

  3. Става
    Рейтинг:
    80
    Ползвам продукта около две седмици. По-скоро прилича на вазелин, от колкото на масло. Не попива веднага след втриване в кожата. Сега през зимата е добре - слагаш чорап и обуваш обувките. Чудя се как ли ще се държи през лятото? Опасявам се, че краката ще се пързалят в обувките.

    Мнение от Десислава,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: RUMI Био Масло За Меки Петички
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.