RITUALS Homme Beard Shaper Продукт за брада

1 X Rituals Homme Beard Shaper
Код на продукта:
069438
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

продукт за оформяне на брада
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
30ML
39,79 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12 months Тип продукт: Продукт за брада Пол: Мъжки Вместимост: 30ML Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА
Описание на продукта

Оформете и овлажнете космите на брадата с подхранващ и кондициониращ оформител за брада. Богатото на антиоксиданти масло от босилек ще поддържа кожата под брадата Ви хидратирана, а аргановото масло – богато на витамин Е – има ободряващ ефект и омекотява и овлажнява космите на брадата.

• оптимално и гъвкаво оформяне
• за средна и дълга брада
• арган и босилек
• подходящ за всеки тип кожа, вкл. чувствителна кожа
• дерматологично тестван
• 94% естествен произход.

 

Идеалното мощно оръжие срещу суха кожа. Хидратиращият комплекс съдържа ефективна комбинация от различни естествени овлажнители и алое вера за успокояване, възстановяване на баланса и защита на нивата на влажност на кожата Ви. Добавеният корен от естествен женшен означава, че този комплекс помага и за борба с признаците на ранно стареене на кожата.

Начин на употреба

Нанесете директно върху косъмчетата на брадата си като разнесете според желната от Вас форма.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Съд под налягане: Може да се пръсне при нагряване. Да се избягва пръскане в очите. ПРИ ПОПАДАНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Да се съхранява далече от топлина, горещи повърхности, искри, открити пламъци и други източници на запалване. Пушенето забранено. Да не се пробива и изгаря, дори и след употреба. Да се пази от слънчева светлина. Не излагайте на температури над 50°C/122°F. Дръжте далеч от деца. 4% от масата на съдържанието са запалими

Състав
Aqua/Water, Hydrogenated Rapeseed Oil, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Shea Butter Ethyl Esters, VP/VA Copolymer, Arachidyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Arachidyl Glucoside, Glycerin, Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract, Glucose, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.
Напишете вашето мнение
Оценете: RITUALS Homme Beard Shaper
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.