КОМПЛЕКТ REVOX B77 Just Skin Brightenin Комплект

КОМПЛЕКТ ЗА грижа за уморена кожа
Код на продукта:
069652
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Комплект за грижа и озаряване на кожата на лицето.

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
120ML
45,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Комплект Пол: Дамски Вместимост: 120ML Основна полза: хидратиращ и подхранващ Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

REVOX B77 JUST SKIN BRIGHTENING SET Е КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА ЗА УМОРЕНА КОЖА БЕЗ БЛЯСЪК.

Комплектът включва:

  1. REVOX B77 JUST CAFFEINE 5% (1 x 30 ml),
  2. REVOX B77 JUST VITAMIN C 20% (1 x 30 ml),
  3. REVOX B77 JUST SQUALANE CLEANSER(1 x 30 ml),
  4. REVOX B77 JUST GLYCOLIC ACID 20% (1 x 30 ml).

 

1.SQUALANE CLEANSER

Внимание: Възможна е индивидуална непоносимост към някоя от съставките. Преди първата употреба се препоръчва да се направи тест за чувствителност.

 

2. CAFFEINE 5%

Внимание: Избягвайте да използвате REVOX B77 JUST Caffeine 5% вечер, за да предотвратите дехидратация на кожата. Възможна е индивидуална непоносимост към продукта. Преди първото приложение се препоръчва да се направи тест за чувствителност. Ако се появи дискомфорт, прекратете употребата на продукта.

3. VITAMIN C 20%

Внимание: Ако използвате продукти с гликолова киселина, салицилова киселина или ретинол, ще трябва да изчакате известно време, преди да приложите своя REVOX B77 JUST Vitamin C 20%, за да предотвратите парене или зачервяване. Да не се комбинира с пептидни продукти. Възможна е индивидуална непоносимост към продукта. Ако се появи дискомфорт, прекратете употребата на продукта.

Преди първото приложение е препоръчително да се направи тест за чувствителност: нанесете 1-2 капки от продукта върху малка зона в свивката на лакътя. Ако след 24 часа не се развие дразнене, продуктът е безопасен за употреба. Не нанасяйте върху възпалена, изгорена от слънцето или раздразнена кожа. Ако почувствате дискомфорт или парене, продуктът трябва незабавно да се измие обилно с вода. Ако усещането за парене продължи, потърсете лекарска помощ.

4. GLYCOLIC ACID 20%

Внимание: Не използвайте върху раздразнена или увредена кожа. Избягвайте прякото излагане на слънце и използвайте слънцезащитни продукти, както по време на, така и седмица след употребата на REVOX B77 JUST GLYCOLIC ACID 20%. Възможна е индивидуална непоносимост към продукта. Ако се появи дискомфорт, прекратете употребата на продукта.

Преди първото нанасяне е препоръчително да направите тест за чувствителност: нанесете 1-2 капки от продукта върху малка зона в свивката на лакътя, изчакайте 15 минути и изплакнете обилно с вода. Ако след 24 часа не се развие дразнене, продуктът е безопасен за употреба. Не нанасяйте върху възпалена, изгорена от слънцето или раздразнена кожа. Ако почувствате дискомфорт или парене, продуктът трябва незабавно да се измие обилно с вода. Ако усещането за парене продължи, потърсете лекарска помощ.

Начин на употреба

REVOX B77 JUST GLYCOLIC ACID 20%: Нанесете 4-5 капки вечер върху чиста и напълно суха кожа, като избягвате зоната около очите и масажирайте нежно. След 10-15 минути изплакнете добре с вода. Изчакайте, докато продуктът се абсорбира напълно в кожата, преди да нанесете следващия продукт.

 

REVOX B77 JUST SQUALANE CLEANSER 

Разпределете достатъчно количество от продукта и го разтрийте между ръцете си, за да го затоплите. Масажирайте върху суха кожа на лицето за минута, като избягвате директен контакт с очите. Изплакнете обилно с хладка вода.

 

REVOX B77 JUST CAFFEINE 5%

Нанесете 4-5 капки сутрин върху почистена и напълно суха кожа около очите и нежно потупвайте до попиване. Изчакайте да изсъхне, преди да нанесете следващия продукт. Използвайте преди овлажнители и процедури с масла.

 

REVOX B77 JUST VITAMIN C 20%

Нанесете 4-5 капки сутрин върху чиста и суха кожа и нежно масажирайте, докато се абсорбира. Изчакайте да изсъхне, преди да нанесете следващия продукт.

 

Предупреждения: възможна е индивидуална непоносимост към някой от продуктите. Преди първото приложение се препоръчва да се направи тест за чувствителност. Ако се появи дискомфорт, спрете да използвате продукта.

Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ REVOX B77 Just Skin Brightenin
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.