Подари си изненада с Douglas Collection

Подари си изненада с DOUGLAS COLLECTION

 при всяка поръчка над 100 лв. без значение от марката

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията "Подари си изненада с DOUGLAS COLLECTION" е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна от 23.07.2020 г. до 26.07.2020 г. на страницата https://douglas.bg

» При покупка на продукти на обща стойност над 100 лв. без значение от марката, клиентът получава в кошницата подарък изненада - продукт в РЕАЛЕН РАЗМЕР от DOUGLAS COLLECTION! Подаръците са изненада и се добавят в кошницата автоматично след достигане на сумата от 100 лв.

» Инициативата важи до 26.07.2020 г. или до изчерпване количествата на подаръците.

» Промоцията НЕ важи във физическите магазини.

» Поръчката на продукти от кампанията"Подари си изненада с DOUGLAS COLLECTION" сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Подаръкът ще бъде добавен в кошницата след достигане на сума от 100 лв. от продукти, независимо от тяхната марка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Промоцията не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.