PAYOT Revitalising Face Roller Масажори

Код на продукта:
068485
+8 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Цинков масажен ревитализиращ ролер, който спомага за стягането на тъканите на лицето и повишаване еластичността на кожата, като стимулира ключови точки на лицето, шията и деколтето.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 17 април - петък, 19 април
82,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Пол: Дамски Тип продукт: Масажори Beauty категория: АКСЕСОАРИ ДРУГИ
Описание на продукта
Перфектен съюзник във вашата рутинна грижа за кожата, този цинков масажен ролер спомага за стягането на тъканите на лицето и шията и повишаване еластичността на кожата, като стимулира ключови точки на лицето, шията и деколтето. Той изглажда и стяга кожата и тъканите и отпуска напрежението. Бръчките са видимо изгладени, контурът на лицето преоформен, чертите повдигнати, очите са спокойни, а тенът по-сияен. Основното му предимство? Изглажда лицето сутрин и отпуска мускулите и освобождава напрежението вечер.
Начин на употреба

Ролерът може да се използва самостоятелно или след нанасяне на ежедневната грижа за кожата препоръчително два пъти дневно в продължение на 1 минута със следната масажна техника: 1. Лифтинг на околоочния контур За лифтинг на околоочния контур, повдигане на клепачите и отваряне на очите, направете по 3 плъзгания напред-назад в посока от средата на челото към слепоочията на всяка страна, като ролерът е позициониран така, че единият накрайник е върху горния клепач, а вторият - на челото. 2. Дрениране на околоочния контур За дрениране, изглаждане на бръчките и намаляване на тъмните кръгове, направете по 3 плъзгания напред-назад в зоната на околоочния контур, като ролерът е позициониран така, че единият накрайник е върху горния клепач, а вторият - под скулата. 3. Повдигане на скулите За повдигане на скулите и изглаждане на бръчките, направете по 3 плъзгащи движения отдолу-нагоре на страните в посока към скулите. 4. Разкрасяване на скулите За разкрасяване и възстановяване на блясъка на кожата, направете по 3 плъзгащи движения на скулите в посока от центъра на лицето навън. 5. Моделиране на контура За моделиране на лицевия контур, направете по 3 плъзгащи движения напред-назад в зоната на долната челюст в посока от брадичката към ушите. 6. Изглаждане на шията За тонизиране и изглаждане на шията и отпускане на напрежението, направете по 3 плъзгания напред-назад от всяка страна на шията в посока отдолу-нагоре.

Състав
Напишете вашето мнение
Оценете: PAYOT Revitalising Face Roller
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.