NUMEE Game On Face Cream – PAUSE Дневен крем

Крем за лице с ниацинамид и бакучиол
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
074037
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Съдържа антиоксиданти, витамин В3 (ниацинамид) и бакучиол, помага за стимулиране на производството на колаген, минимизира появата на фини линии.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 02 май - понеделник, 06 май
50ML
26,79 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Дневен крем Какъв проблем решава: Подхранване и регенерация Основна полза: Ревитализира кожата Основни предимства на формулата : Без ацетон, Без силикони Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Естествена алтернатива на ретинола. Снабден с антиоксиданти, витамин В3 (ниацинамид) и бакучиол, този перфектен крем за лице помага за стимулиране на производството на колаген, минимизира появата на фини линии и неутрализира увреждането от свободните радикали. Освен това предпазва от градско замърсяване. ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН. Съдържа 95% съставки от естествен произход, този перфектен крем за лице с богата текстура е веган и подходящ за чувствителна кожа Основни съставки: Ниацинамид. Витамин B3 (3%): Една от най-известните много полезни активни съставки. Ребалансира неравномерния тен на кожата и намалява обезцветяването. Намалява появата на фини линии и бръчки. Подобрява еластичността на кожата. Помага за защита срещу щети, причинени от градските замърсители. Стимулира синтеза на колаген. Укрепва кожната бариера. Бакучиол. Естествена алтернатива на ретинола (0,5%): Ефективна като ретинола, без нито един от отрицателните аспекти, свързани с него. Помага за поддържане целостта на липидите на кожата и стимулира синтеза на колаген. Тамариндус Семена от индика (0,5%): Естествен овлажняващ полизахарид, който подобрява хидратацията, еластичността и стегнатостта на кожата. Neossance® Сквалан, устойчиво произхождащ от захарна тръстика (2%): Овлажнява кожата, оставяйки я мека и еластична. Масло от ший (1,70%): Овлажнява, омекотява и подхранва кожата. Основна дейност: стимулира производството на колаген; минимизира изразните линии; подобрява хидратацията на кожата; балансира неравномерния тен на кожата; подобрява стегнатостта на кожата. Бакучиол се превърна в революция в света на козметиката. Тази активна съставка е известна като алтернативата на ретинола, тъй като предлага практически всичките му предимства, но без дразнещите си ефекти, което я прави подходяща за чувствителна кожа. Бори се с хиперпигментацията Намалява синтеза на меланин, като предотвратява депигментацията и хомогенизира тона. Лесен за комбиниране За разлика от ретинола, който може да предизвика усложнения, когато се комбинира с други активни съставки, бакучиолът може да се смесва с много други активни съставки. Подобрява появата на бръчки Действа върху бръчките и мимическите линии, като ги размазва и стяга кожата на лицето. Подходящ за чувствителна кожа Чувствителната и реактивна кожа обикновено не реагира добре на ретинол, така че бакучиолът може да се превърне в идеалната алтернатива, тъй като не дразни кожата и не е фоточувствителен.
Начин на употреба
Нанесете непосредствено след почистване на лицето. Може да се използва както през деня, така и през нощта.
Състав
Aqua, Glycerin, Betaine, Glycereth-26, Dimethicone, Sodium Acrylates Copolymer, Saccharide Isomerate, Synthetic Fluorphlogopite, Caprylyl Glycol, Lecithin, Triethyl Citrate, Butylene Glycol, Dimethiconol, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Glycine Soja Oil, Disodium EDTA, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Collagen Amino Acids, Tocopherol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tin Oxide, Beta-Sitosterol, Gluconolactone, Citric Acid, Sodium Citrate, Squalene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Acetyl Tetrapeptide-5, Palmitoyl Tripeptide-38, Calcium Gluconate, CI 77891.
Оценка на потребителите
  1. крем-чудо!
    Рейтинг:
    100
    Страхотен продукт. Консистенцията му е малко необичайна (като фина свинска мас) но въобще не е мазен, и хидратира идеално. Ако не сте използвали ниацинамид досега, може да предизвика леко 'мравучкане' при първото нанасяне--напълно нормална реакция.
    Аз имам хипер чувствителна кожа и го ползвам без проблеми. Не дразни кожата, не лъщи, не се бели (ефект 'кир') в комбинация с друга козметика, и има лек флорален аромат (доста приятен).

    Мнение от Nelly,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: NUMEE Game On Face Cream – PAUSE
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.