NUGGELA & SULÉ South Beach Hair Mask Travel Format Маска за коса

възстановяваща маска за изтощена и увредена коса с тропически аромат
Код на продукта:
066336
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Първият продукт на марката Nuggela & Sule, който е създаден от естествени и биоразградими „силикони“, които възстановяват, подхранват и хидратират косата.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 25 април - понеделник, 29 април
50ML
19,80 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Увредена коса Скалп: За всеки скалп Основна полза: Възстановява косата Вместимост: 50ML Пол: Дамски Тип продукт: Маска за коса Основни предимства на формулата : Без парабени Срок на годност след отваряне: 12М Beauty категория: ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ГРИЖА ЗА КОСА
Описание на продукта

Маската Nuggela Sule South Beach Hair Mask е първият продукт на марката Nuggela & Sule, който е създаден от естествени и биоразградими „силикони“, които възстановяват, подхранват и хидратират косата. Дава нов живот на увредената и изтощена коса, химически третирана и обработена коса. Премахва фриз ефекта, правата коса остава оформена, а къдравата с перфектно дефинирани къдрици.

Вашето “цунами” от активно съставки, което ще омагьоса косата ви с тропически аромати и енергизираща сила. Косата получава подсилен косъм и UV защитен, перфектен външен вид.

Тип на косата: Препоръчва се за всеки тип коса, особено за суха, дехидратирана, увредена коса.

Тип на косъма: Всеки тип косъм от прав до къдрав.

Какъв проблем решава:

Цяло лято вашата коса е била изложена на слънце, вятър, морска и солена вода. Всички агресори на околната среда са взели най-ценните съставки от косъма. Превърнали са косата в суха, със заплетени крайчета и безформена визия. Време е да се погрижим за косата си. Да й върнем силата и живота. Отново.

Ползи от употребата на маската:

  • Незабавно възстановява и укрепва косъма
  • Лекува увредената коса, дори и след продължително използване на химикали и обезцветители
  • Интензивно подхранва и хидратира
  • Премахва фриза
  • Възстановява блясъка, дава живот на косата
  • Антиоксидант със защитно действие и ревитализиращ ефект
  • Защитава кутикулата от увреждане
  • Предотвратява разграждането на кератина в косъма
  • Запечатва цъфтежа на краищата

Активни съставки:

  • Тукума масло, извлечено от плодовете на палмовото дърво. Едно от най-големите постижения на козметичната наука, тъй като е 100% натурален, чист и ефективен заместител на силиконите. Добито чрез честна търговия (fair trade), прозрачност, проследяване и иновации, допринесли за развитието на местното бразилско общество. Маслото е богато на мастни киселини, като лауринова киселина и стеаринова киселина, с високо съдържание на витаминен комплекс, особено витамин Е. Възстановява уврежданията, причинени от сухота и/или химическо третиране. Хидратира и заздравява фибрата на косъма. Премахва разхвърчането. Защитава от UV лъчите. 
  • Масло, извлечено от амазонски плод. Използвано широко в Бразилия за укротяване на бразилските “гриви”, поради мощните си способности да контролира фриз ефекта. Богато на калий, антиоксиданти, незаменими мастни киселини и витамини. Улеснява оформянето на косата, стилизирането и управлението. Премахва фриз ефекта. Подобрява дефинирането на къдриците. Стимулира кръвообръщението. Регенерира растежа на косъма. Създава лъскава, копринено полирана повърхност на косъма.
  • Маково масло, извлечено от маково семе, чрез студено пресоване, за да се запазят на 100% хранителните му вещества. Това сурово, натурално масло е богат източник на мастни киселини, витамини от група В и стероли. Ефективно възстановява увредените участъци от косъма, особено полезно е за “цъфналите” връхчета. Подобрява състоянието на косата. Улеснява стилизирането. Запечатва краищата.
  • Екстрактът от артишок е капилярна активна съставка, получена от листата на Cynara Scolymus L. Мощен антиоксидант, протектор на косата с високи свойства на защита, защитава кутикула от увреждане, като обгръща косъма със защитен слой. Доставя на косата необходимите протеини и липиди, зада се чувства здрава и подсилена. Засилва блясъка.
  • Без парабени, без сулфати, без силикони, без тестове върху животни, дерматологично тестван продукт, безопасен за употреба по време на бременност, веган.
Начин на употреба
Нанесете на чиста, подсушена с кърпа коса. Разпределете равномерно по дължините и краищата. Масажирайте косата в посока на растежа и я разплетете с помощта на пръстите си или с четката Nuggela & Sule. Изплакнете след 5 до 15 минути. Препоръчителна употреба: 1-2 седмично.
Напишете вашето мнение
Оценете: NUGGELA & SULÉ South Beach Hair Mask Travel Format
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.