NIVEA Cellular Expert Lift Нощен крем Нощен крем

Нощен крем
Рейтинг:
93% of 100
Код на продукта:
066909
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Допълнителна регенерация на кожата през нощта- подпомага обновяването на клетките и осигурява свеж и отпочинал вид. 1 СЕДМИЦА: Кожата е по-мека и подхранена. Тя е осезаемо по-стегната, по-еластична (+14%**) & лицевите контури са видимо подобрени. 2 СЕДМИЦИ Дълбоките бръчки за видимо намалени (-20%**). Кожата изглежда по-млада, равна и плътна. 4 СЕДМИЦИ Цялостният вид на кожата е подобрен. Кожната бариера е заздравена, за да е по-устойчива в борбата със следите от стареене.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: вторник, 07 май - сряда, 08 май
50ML
37,59 лв.
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Нощен крем Какъв проблем решава: Подхранване и регенерация Основна полза: Регенерира кожата Основни предимства на формулата : Без парабени Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Експертна формула на НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ CELLULAR EXPERT LIFT е комбинация от мощни анти-ейдж съставки, които действат в дълбочина и правят кожата по-млада на вид: ЧИСТ BAKUCHIOL, новото поколение съставка в борбата със стареенето в продуктите на NIVEA. Той ускорява производството на колаген само 4 часа след нанасяне и подпомага стягането на уплътняването на кожата* МИКРО & МАКРО ХИАЛУРОН, абсолютно необходими в грижата срещу стареене, които хидратират, изглаждат и видимо намаляват бръчките *тествано на кожни клетки **оценка за подобрение, 4 седмично изследване с 42 жени, 2021
Начин на употреба
Нанасяйте крема всяка вечер на почистено лице и шия. За повече подхранваща грижа, нанесете по-плътен слой от крема и оставете да се разтопи в кожата. За най-добри резултати, използвайте в комбинация с дневен крем Cellilar Expert Lift. Дерматологично доказана съвместимост с кожата. Деликатен към кожата и ефективен за всеки тип кожа, дори и чувствителна. Ефикасността е доказано от независими институти.
Състав
Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Bakuchiol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Pantolactone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, CI 15985, CI 47005
Оценка на потребителите
  1. BAKUCHIOL е ли подобрена форма на ретинола?
    Попадна ми интересно информационно откъсче, където обърнах внимание, че основната активна съставка на този крем е BAKUCHIOL. Според източника е китайска версия на ретинола, който се открива в Китай, но така или иначе не разбрах много детайли, тъй като не било подробно изследвано. Имате ли повече знания по темата за тази специална съставка? Залагам на психологическото въздействие върху съзнанието, що се отнася до състава на евтините кремове. :)

    Мнение от Mar,

  2. Направен за facial exercises
    Този крем, подобно на останалите лицеви кремове на Nivea, е изключително мазен и служи за дълбока хидратация. Необходимо е изключително малко количество върху внушителна кожна площ, за да не изглежда тя себумна, което го прави перфектен за нощна употреба. Попива бавно и с това си качество служи за лубрикант по време на процеса по стягане на кожата. Както съм споделяла не веднъж, само с апликация няма как да се очакват резултати, нужен е (минимум) 30-минутен масаж само на лицето, за да се видят резултатите на сутринта. Ако не разполагате с подобно време, този крем не е за вас. Нанасяйки повече от необходимото количество може да постигнете обратен ефект и на сутринта да се събудите с повече дълбоки линии от обикновено.

    Мнение от Mar,

  3. Nivea
    Доволна съм!

    Мнение от Димитрия ,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: NIVEA Cellular Expert Lift Нощен крем
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.