MOTHER'S DAY

 05-07 май само ONLINE

-15% отстъпка при покупка над 100 лв. на всички продукти за НЕЯ и

-20% отстъпка при покупка над 100 лв. на всички продукти за НЕЯ с Beauty Card*

»ЕКСКЛУЗИВНО кампанията Mother's Day -15% отстъпка при покупка над 100 лв. на всички продукти за НЕЯ и -20% отстъпка при покупка над 100 лв. на всички продукти за НЕЯ с Beauty Card ще бъде валидна само за онлайн поръчки в периода от 05.05.2021 г. до 07.05.2021 г. включително на www.douglas.bg!

» Отстъпка от -15% е валидна за всички клиенти при покупка на дамски продукти над 100 лв.

» Отстъпката от -20% е валидна при покупка на дамски продукти над 100 лв. с Beauty Card. За да ползвате по-високата отстъпка от -20%, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си и да добавите своята карта Лоялен клиент Beauty CARD. При влизане като регистриран потребител с добавена карта в профила, ще виждате отстъпката в кошницата при добавяне на дамски продукти над 100 лв. в нея.

» Ако нямате Beauty CARD, е необходимо да се регистрирате и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК. 

» Съветваме ви първо да се регистрирате и при регистрацията да заявите, че искате карта, за да може след попълването на молбата за издаване на Beauty CARD. По този начин след добавяне на дамски продукти над 100 лв. в кошницата ще виждате начислената отстъпка. По този начин ще може да се възползвате от по-високата отстъпка от промоцията Mother's Day още с първата си поръчка. 

» В случай че изберете да направите заявката за Beauty CARD през потребителска кошница, НЯМА бъде начислена отстъпка върху избраните от Вас продукти в тази първа поръчка.

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампаниятаMother's Day сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Срокът за доставка на поръчки, направени в периода на кампанията, ще бъде 3-4 работни дни*.
*Поръчки, направени след 11:00 АМ, се считат за входирани на следващия работен ден. Графика на поръчки по време на майските празници може да видите ТУК.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.