MONCLER Pour Homme Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
conf-69569
+17 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Дървесен и ароматичен, Moncler Pour Homme улавя жизнената и естествена красота на алпийска гора.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 176,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Мъжки Категория аромат: Дървесен, Ароматичен Връхни нотки: Ексклузивен алпийски зелен акорд, Градински чай Средни нотки: Кипарис, Кедър Базови нотки: Ветивер, Ексклузивен планински дървесен акорд
Описание на продукта
Дървесен и ароматичен, Moncler Pour Homme улавя жизнената и естествена красота на алпийската гора. Свръхдозата от дървесни нотки контрастира със свежите, зелени елементи на връхния акорд. Ароматът е представен в уникалeн флакон с форма на бутилка „borraccia“, обгърната от релефен сребърен кейс и капачка – силно ехо за планинския корени на марката Moncler и емблематичния подплатен дизайн на якето Moncler. LED екран украсява флакона от 150ml с възможност за пълнене Moncler Pour Homme Eau de Parfum, със светещ панел, който можете да персонализирате в приложението през Bluetooth от сартфона си. Тази закачлива иновация позволява да пишете лични съобщения, които се появяват в искрящи червени букви по огледалното тяло на флакона.
Начин на употреба
Напръскайте желаното количество на поне 20см от кожата. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.
Състав
INGREDIENTS : ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, CITRONELLOL, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL.
Оценка на потребителите
  1. Невероятен Парфюм
    Много Свеж и траен аромат! Уникален парфюм! Препоръчвам с две ръце!

    Мнение от Димитър,

  2. Доволни
    Дълготраен и наситен аромат!

    Мнение от Гергана,

  3. Топ
    Един от парфюмите които задължително трябва д а се повтаря

    Мнение от Юнал,

  4. Изключително елегантен мъжки парфюм
    Заглавието само говори за качествата на парфюма! След нанасяне и развитието аромата на парфюма нотката за елегантност се усилва. Също така има една леко сладникава нотка, но ненатрапчива а много приятна, което прави парфюма особено подходящ за среща с дамата на сърцето ти!

    Мнение от Делян,

  5. Повече подправки
    Аромата не мога да го оприлича със алпийска гора по скоро със подправки, по конкретно индийско орехче. А може би съм повлиян от ревюто на Арун Хюс, единственото което намерих за аромата. Въпреки това е топъл и оригинален аромат подходящ за зимата. Много силен и траен. Като цяло съм доволен, но се различава от по скъпия си вариант с ЛЕД дисплея. Различава се по по опростен но също добър начин.

    Мнение от Филип,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: MONCLER Pour Homme
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.