ZOEVA

ZOEVA

НАШАТА МИСИЯ: ДА ПОДКРЕПЯМЕ ЖЕНИТЕ

Основателката Зои Бойку

Вдъхновена от силния дух на майка си, Зои Бойку създаде ZOEVA - бранд, който отдава почит на индивидуалната красота с любов и достойнство.
Всяка четчица, всяка палитра и всеки продукт за грижа за кожата са внимателно подбрани от Зои, за да вдъхновяват хората по света.
Мотото на Зои: "Вярваме във вас. Вярвайте в себе си."

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Купете продуктите на Zoeva в онлайн магазина DOUGLAS.BG

Мисията на Zoeva е да вдъхновява и подкрепя естествената красота на всяка жена. Продуктите на марката са изработени по високи стандарти за качество и с голямо внимание към детайлите. Това е мястото, където се срещат творчеството, луксът и красотата. Продуктите за грим са толкова разнообразни, колкото е и самата Зоева.

Онлайн на DOUGLAS.BG ще намерите популярните Zoeva четки за грим и многобройните продукти за грим и грижа за лицето на марката - вдъхновете се от нейния стил и дайте възможност на естествената си красота да заблести!

Невероятната история на Zoeva

Основателката на марката Zoeva е Зоуи Бойку, която се премества в Германия със семейството си на млади години в търсене на по-добър живот. С малко средства, но с много изобретателност, тя скоро успява да премине от няколко четки, продавани в eBay, до над 300 продукта Zoeva, продавани по цял свят.

Името на марката е съчетание от Zoe, гръцката дума за "живот", както и името на основателката й, и Ева - първата жена. Това е с цел да се заяви, че жените наистина са в основата на козметичната марка. Широката гама от аксесоари - Zoeva четки за грим, продукти за лице, очи и устни, е инструмент за овластяване на жените и възхваляване на автентичната, индивидуална красота.

Четките на Zoeva - основата на успеха

Всяка четка за грим на Зоева има специфична функция. Някои са предназначени за лицето, други са идеални за контуриране, а трети имат плоска, тясна форма, която улеснява създаването на по-сложен грим на очите. От четки за пудра и руж до четки за очна линия и устни - Zoeva предлага аксесоари за всеки случай - за бърз дневен или за по-тежък вечерен грим. Въпреки, че някои четки могат да се използват не само за един продукт, в повечето случаи се препоръчва да го правите според предназначението им. Преди да купите четка Zoeva, уверете се, че сте избрали правилния продукт за вашите нужди.

Правилната употреба на тези аксесоари включва и правилното им почистване - трябва да използвате специален препарат за почистване на четки и хладка вода. Изплакнете внимателно четките, докато водата стане чиста и без остатъци от грим.

Zoeva: грим, който дава сила на жените

След като печели аудиторията си с висококачествени четки за грим, марката решава да лансира линии за грим и козметика за лице Zoeva. Целта все още е всички жени по света да получат инструмент за овластяване. Но как постига това?

Зоева не пести средства при разработването на козметични формули, за да създаде достъпен лукс и ексклузивно преживяване, което позволява на клиентите да разкажат своята история по много личен начин. Фон дьо тените на Zoeva се предлагат в много различни нюанси, така че лесно можете да намерите този, който най-добре подхожда на тена ви.

Благодарение на гъвкавостта на озаряващите продукти, ружовете и червилата на Zoeva можете да си играете с безкрайните нюанси на розово, бежово и телесно, за да подчертаете силните си страни. Палитрите със сенки за очи на Zoeva също играят с топлите земни тонове, а други пък ви позволяват да подчертаете привлекателността на очите си.

Веган продуктите грижа за лицето на Zoeva оставят кожата гладка, хидратирана и подхранена, като осигуряват идеалната основа за грим. Пробвайте маските за лице и обогатете козметичната си рутина с интензивна грижа.

Открийте Зоева онлайн на DOUGLAS.BG

Без значение кой продукт на Zoeva сте избрали - четки, грим или грижа за кожата, можете да сте сигурни, че всички те отговарят на най-високите стандарти за качество. Продукти, създадени от жени за жени. Разгледайте сайта ни DOUGLAS.BG и изберете продуктите Зоева, които не бива да липсват във вашия козметичен куфар. Поръчайте всичко необходимо сега и се пригответе да покажете естествената си красота!

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.