YSL

Името Yves Saint Laurent е символ на индивидуалността, креативността и лукса, както в модната индустрия, така и в света на козметиката и парфюмерията. Като един от най-влиятелните и видни модни създатели от 20-ти век, Yves Saint Laurent през своята 40 годишна кариера е оформил и променил модните тенденции с вярването му, че красотата изразява напълно личността.
Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми са неразделна част от наследството му.
Позволете си да се насладите на уникалния аромат Black Opium или да разкрасите лицето си с най-деликатното докосване на колекцията Touche Éclat.

YSL

What's New

 

Най-емблематичните
YSL Black Opium
Black Opium
Парфюмната вода BLACK OPIUM представя модерната и интензивна интерпретация на зависимостта. Ароматът е като инжекция адреналин с доза енергия за един все по-интензивен живот.
Отстояваща себе си, уникална, самоуверена – жената BLACK OPIUM.
Към аромата
YSL L'Homme
L'Homme
Силата на привличане на мъж със стил и чувственост. Уникална комбинация от лукс, изкуство и актуалност за една непреходна елегантност.
Този свеж, дървесен аромат е ефирен със светли нотки на бергамот, джинджифил и ветивер. Ароматът на контрастите е уникална комбинация от лукс, изкуство и актуалност.
Към аромата
YSL Touche Éclat
Touche Éclat
TOUCHE ÉCLAT е магическа писалка за сияйно излъчване. Емблематичен козметичен продукт, използван от знаменитости и модели. Продукт, който често е копиран, но никога успешно.
TOUCHE ÉCLAT улавя светлината, заличава признаците на умора и прикрива несъвършенствата. Описан като „8 часа сън само с един клик“, хайлайтърът може да се използва за прикриване, подчертаване и контуриране.
Към продукта

 

 

Филтри
на страница
Филтри
на страница
© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.