Van Cleef
Колекцията
Вдъхновени от нейните чудеса, сила и изключителна крехкост, природата винаги е била важен и емблематичен източник на вдъхновение за Къщата.
Създадена през 2009, Collection Extraordinaire на Van Cleef & Arpels, отдава почит на най-благородните съставки в парфюмерията. Точно както най-редките камъни, подбирани за бижутата в ювелирните колекции, някои изключителни есенции заслужават да бъдат издигнати до най-високата точка в парфюмерията.
Van Cleef Дизайнът
Дизайнът
Непреходен
Класически
Елегантен
Флаконите притежават изискан, класически дизайн, с изтънчени и елегантни детайли. Монограмът на Къщата е дискретно използван за подпис на бутилката като със запазен знак. Върху етикета е изписан номера на формулата, даден от парфюмериста на парфюма.
Van Cleef Парфюмите
Парфюмите
Тези уникални парфюми са създадени, използвайки най-качествените съставки, за да пресъздадат истинския блясък на растителния свят.
Van Cleef
Van Cleef

“Идеята зад това творение е много повече от това да създадеш аромат на роза, тя е за това колко уникална е тази нова роза… Ето защо комбинирах богатата и плодова есенция на Турска роза с уникалната Роза, наречена „Rose Essential”, прецизна бленда от различни розови есенции, които съвършено изразяват зеленото усещане за това цвете.
И защото розата на Van Cleef & Arpels винаги е вдъхновение за романс, прибавих една неочаквана вкусна нотка на абсолют какао и мускус към шипровата база, напоена с уханията на ветивер и пачули...”

Жюлиен Раскине

РОЗА
СКЪПОЦЕННА
ДЪРВЕСИНА
ВКУСЕН
Van Cleef
Van Cleef

“Замислих Moonlight Patchouli като покана за преоткриване на пачули. Създадох нов дървесен подпис, подчертан от изобилие от скъпоценни съставки с неустоими кожени и плодови фасети …”

Соня Констант

ИРИС
РОЗА
ПАЧУЛИ
КОЖА
Van Cleef
Van Cleef

“Този парфюм е интерпретация на всеки момент от живота на това цвете. Неговото напъпване със свежи цитрусови и зелени нотки, разцъфването, изразено с флорални щрихи и завършека върху мускусна структура, която запазва задълго уханието на това прекрасно цвете: гардения…”

Натали Фейстхауер

АМБЪР
ИНТЕНЗИВЕН
БЕНЗОЕ
ПОДПРАВЪЧЕН
Van Cleef
Van Cleef

“Исках да изразя всички фасети на орхидеята. Следвайки свежите плодови нотки на мандарина и личи, обгърнах средните нотки във флорални чувстени акорди (виолетка и Българска роза).
Базовите нотки на кедрова дървесина от Вирджиния са потопени в абсолют ванилия и подчертани от балсамови и мускусни ухания …”

Ранда Хамами

ФЛОРАЛЕН
СЛАДКА ВАНИЛИЯ
ВКУСЕН
ПРИСТРАСТЯВАЩ
Van Cleef
Van Cleef

„С този парфюм, исках да пресъздам деликатните и изискани фасети на дървото Ууд, като в същото време запазя неговия силен и неустоим, съблазнителен характер.”

Амандин Мари

ПИЩЕН
ФЛОРАЛЕН
ТОПЪЛ
Van Cleef
Van Cleef

“Когато създавах този парфюм, си представях пътуване в сърцето на окъпана от слънцето, мечтана Калифорния. Изборът на жасмин беше очевиден. Това цвете винаги ме е запленявало с красотата си и като символ на чувствеността. То предлага съвършен баланс между флорални, плодови и животински нотки. Жасминът е най-красивото измежду белите цветя, с най-изисканото ухание между съставките, използвани в парфюмерията и никога не спира да ме вдъхновява …”

Антоан Мезондю

СЛЪНЧЕВ
ЖАСМИН
АКВАТИЧЕН
ПИЩЕН
Van Cleef
Van Cleef

“Създадох Ambre Impérial като перфектната комбинация от няколко есенции, които символизират Ориента, легендарното историческо място на раждането на парфюма.

Внимателно селектирах скъпоценни съставки, които за мен изразяват същността на истинския амбър, бленда от сладки и подправъчни ухания…”

Куентин Биш

АМБЪР
ИНТЕНЗИВЕН
БЕНЗОЕ
ПОДПРАВЪЧЕН
Van Cleef
Van Cleef

“Като истинско скъпоценно, ювелирно творение, създадох Bois Doré като сливане на дървесината с блясъка на златото.

Ето защо избрах Кедровата дървесина, заради нейния благороден характер и зрънцата Тонка, заради тяхната сурова и хипнотична интензивност, като на златен къс. Ухание на мускус и ванилия придават сияние и характер на този неустоим, възхитителен парфюм…”

Фабрис Пелегрин

СИЯЕН
ДЪРВЕСЕН
ВКУСНИ ЗРЪНЦА
ТОНКА
ХИПНОТИЧЕН
Van Cleef
Van Cleef

“За това произведение се вдъхнових от една красива история, тази за принцесата на Нерола, която изпитвала безгранична любов към аромата на портокаловото дърво Амара.
Затова подсилих всички емблематични фасети на нероли, които го правят толкова специално. Първо, неговата свежест с подправъчно трио от цитруси, после - неговите дървесни ароматични нотки с кипарис и финално неговите соларни фасети с наситен абсолют от портокалов цвят, за топъл и божествен шлейф …”

Куентин Биш

ЦИТРУСОВ
СВЕЖЕСТ
ЗЕЛЕН
РАСТИТЕЛЕН
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.