GIVENCHY

GIVENCHY
Филтри
на страница
Страница
 1. GIVENCHY Gentleman
  Givenchy GIVENCHY Gentleman Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 193,00 лв. От 124,95 лв. Разлика: 68,05 лв.
 2. L'Interdit Givenchy
  Givenchy L'Interdit Givenchy Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 149,00 лв. От 96,35 лв. Разлика: 52,65 лв.
 3. GIVENCHY L'INTERDIT Eau de Parfum Intense
  Givenchy GIVENCHY L'INTERDIT Eau de Parfum Intense Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 244,00 лв. От 140,91 лв. Разлика: 103,09 лв.
 4. Irresistible Givenchy
  Givenchy Irresistible Givenchy Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 134,00 лв. От 77,39 лв. Разлика: 56,61 лв.
 5. Givenchy Ange Ou Demon
  Givenchy Givenchy Ange Ou Demon Парфюмна вода (EDP)
  ПЦД: Pcd Price 128,00 лв. От 82,70 лв. Разлика: 45,30 лв.
 6. Gentleman Givenchy Cologne
  Givenchy Gentleman Givenchy Cologne Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 119,00 лв. От 92,80 лв. Разлика: 26,20 лв.
 7. GIVENCHY Pour Homme
  Givenchy GIVENCHY Pour Homme Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 184,00 лв. 119,10 лв. Разлика: 64,90 лв.
Филтри
на страница
Страница

Givenchy – луксозна козметика за мъже и жени

Френският дизайнер Юбер дьо Живанши основава своята марка през 1952 г., с която празнува красивите неща в живота. Този естетически водещ принцип е все още здраво закотвен във философията на Givenchy и днес. Освен мода, парижката марка представя луксозна козметика и уникални аромати, които съблазняват както мъжете, така и жените. С продуктите на марката със сигурност ще заблестите с френски чар.

Аромати и мода с чувство за естетика

Продуктите на Givenchy отдавна са придобили култов статус, а съблазнителните парфюмни творения оставят трайно впечатление.

Уникални аромати на Givenchy за него и нея

Както жените, така и мъжете ще намерят очарователни аромати в Givenchy, които подчертават личността им. Независимо дали са цветни и плодови за романтичен и закачлив външен вид или дървесно-ориенталски творения за допълнителна чувственост, френският бранд предлага широка гама от дамски аромати, които подчертават женствеността.

L’Interdit парфюм от Живанши е олицетворение на смелата, силна женска същност. Този аромат идва, за да ни напомни по-често да престъпваме своите ограничения и забрани, защото отвъд тях се крие истинската свобода. L'interdit е незабравим, интензивен, пристрастяващ и дръзко-елегантен. Изискани бели цветя са контрастирани от тъмни, мистериозни нотки на пачули и ветивер. Резултатът е изненадващо и изискано ухание, което носи наслада и емоция.

Благородните композиции за мъже са обонятелна интерпретация на многостранната мъжественост. Мъжките аромати Givenchy с ароматични, пикантни нотки подчертават характера на модерния, свободолюбив мъж. Те също така ви обграждат с аура, която излъчва лукс и самочувствие.

Givenchy Gentleman Reserve Privee Eau de Parfum е уникален флорално-дървесен аромат, вдъхновен от върховната инзтънченост на пивкото, ароматно уиски. Създаден съвместно от майстори дестилатори и майстори парфюмеристи, майсторството на двата обонятелни свята е комбинирано, за да създаде интензивен мъжки аромат за силни и изискани джентълмени. Опияняващата двойственост от деликатни флорални нотки и дървесни дълбочини е изразена чрез контраста на ефирни ирисови и кехлибарени нотки в Givenchy Gentleman Reserve Privee. Уиски абсолю, произведено в Грас с помощта на ечемик от изискана шотландска дестилерия, придава на този мъжки аромат най-чистата и вечна елегантност.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.