DIESEL

Филтри
на страница
 1. DIESEL Fuel For Life - Douglas
  Diesel DIESEL Fuel For Life Тоалетна вода (EDT)
  ПЦД: Pcd Price 64,00 лв. 51,20 лв. Разлика: 12,80 лв.
 2. DIESEL Otb Tattoo - Douglas до -22%
  Diesel DIESEL Otb Tattoo Тоалетна вода (EDT)
  От 54,60 лв. Редовна цена 70,00 лв.
 3. DIESEL Only The Brave - Douglas до -15%
  Diesel DIESEL Only The Brave Тоалетна вода (EDT)
  Специална цена 83,30 лв. Редовна цена 98,00 лв.
 4. DIESEL Only The Brave - Douglas до -20%
  Diesel DIESEL Only The Brave Тоалетна вода (EDT)
  От 126,40 лв. Редовна цена 158,00 лв.
 5. DIESEL Spirit Of The Brave - Douglas до -22%
  Diesel DIESEL Spirit Of The Brave Тоалетна вода (EDT)
  От 54,60 лв. Редовна цена 70,00 лв.
 6. DIESEL ONLY THE BRAVE ЕДТ - Douglas до -15%
  Diesel DIESEL ONLY THE BRAVE ЕДТ Тоалетна вода (EDT)
  Специална цена 59,50 лв. Редовна цена 70,00 лв.
 7. DIESEL Sotb Intense - Douglas до -22%
  Diesel DIESEL Sotb Intense Парфюмна вода (EDP)
  От 56,16 лв. Редовна цена 72,00 лв.
 8. DIESEL Otb Street - Douglas до -22%
  Diesel DIESEL Otb Street Тоалетна вода (EDT)
  От 56,16 лв. Редовна цена 72,00 лв.
 9. DIESEL The Brave - Douglas до -15% Нов
  Diesel DIESEL The Brave Део спрей
  Специална цена 25,50 лв. Редовна цена 30,00 лв.
Филтри
на страница

Купете парфюм Diesel в онлайн магазина DOUGLAS.BG – ода за смелостта

1978 г., Италия - Ренцо Росо е известен със своите отличителни деним дизайни. Неговите парфюми също са провокативни и иронични. Визията му за силна личност, страст и самореализация успява да се изплати - той е бил готов да игнорира тенденциите и по този начин да създаде нови. Дори Ironman популяризира парфюма Only The Brave на Дизел с железен юмрук. Всеки аромат Diesel представлява възможност да бъдем забелязани и да заслепим околните. Креативните и закачливи флакони изграждат провокативния имидж на марката. Ако живеете живота си на макс, искате да бъдете изключителни и  да изпъкнете сред тълпата, Diesel е точно за вас! Насладете се на парфюмите в онлайн магазина DOUGLAS.BG.

Diesel мъжки аромати – за смелите и силни господа

Героични, диви и силни - това са парфюмите Diesel за мъже. Интензивният и енергизиращ аромат на Diesel's fuel for life трябва да се използва с повишено внимание. Действието му започва от парещите вибрации на звездовиден анасон и грейпфрут, след това се усилва от искри на малина и лавандула и накрая се появяват страстните вълни от хелиотроп и дървесни нотки на ветивер.

Diesel's Only the Brave е тоалетна вода за смели мъже. Есенциите от лабданум, стиракс, кориандър, теменужка, кехлибар, кожа и цитрусови нотки имат животински и динамичен ефект. Син юмрук обхваща бутилката, предлагана на DOUGLAS.BG в разфасовка от 125 мл. Осмелявате ли се?  

„Mister Cartoon“, артистичният татуист от Лос Анджелис, създава визия за смелост и самореализация - The Only the Brave Tattoo Eau de Toilette от Diesel. Екзотичните съставки излъчват специална мъжественост: балсамова смола, градински чай, бърбън пипер, тютюн и лимонови акорди, подчертани от черния юмрук като бутилка.

SPIRIT OF THE BRAVE INTENSE  е по-интензивен и приканва за борба с най-големите предизвикателства без никакви компромиси. Подобно на Неймар, изживейте всеки миг с интензивност и страст. За пръв път този култов флакон на Diesel е изцяло златен, символизирайки елегантност и успех. Емблематичната черна татуировка на лъв, носена от Неймар, увеличава силата на този нов парфюм Diesel. SPIRIT OF THE BRAVE INTENSE е парфюмна вода, в която изразителният чар на ябълката се сблъсква с дълбоките нотки на кехлибара.

Only the Brave Street е аромат за симпатичния, креативен градски мъж, който изразява себе си без ограничения и превръща града в своя детска площадка. Неговият култов флакон във формата на стиснат юмрук изразява солидност и конкретика. Цветът на динамичен портокал напълно въплъщава енергията на града. Only the Brave Street е тоалетна вода, в която енергичното женско биле се сблъсква със суровия ветивер, изразявайки по този начин чиста мъжественост.

Купете парфюм Дизел онлайн на DOUGLAS.BG – разгадайте философията на смелите

Философията на Diesel е безпогрешна. Независимо дали става дума за любовен еликсир-афродизиак, експлозия от похот, непокорно лошо момче , смелчак Ironman или градска легенда  – всички те са опияняващи. Смел, но ненатрапчив, парфюмът на Diesel дава тласък по пътя към страхотен, приключенски живот.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.