MAC Lipglass Clear Глос блясък за устни

Блясък за устни
Код на продукта:
077360
+5 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Блясък за устни
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
3,1ML
51,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 3,1ML Тип продукт: Глос блясък за устни Основна полза: Високо гланцово покритие Цвят: Clear Покривност: Прозрачна Завършек: Блестящ Срок на годност след отваряне: 12 м Beauty категория: УСТНИ
Описание на продукта
Блясък за устни, който създава ефекта стъкло или лек гланцов завършек. Създаден за самостоятелно използване, върху молив за устни или червило, това е идеален продукт за създаване на дълготраен блясък. Съдържа масло от жожоба, което помага за омекотяването и подхранването на устните. Количеството, което е необходимо за покриване на целите устни е една капка. Прозрачния гланц може да се смесва с различни продукти, като пигменти, може да се използва върху всички части на тялото с изключение на околоочната, за създаване на креативни визии.
Начин на употреба
Необходимо е само една малка капка, за да покрие напълно устните. Може да се смесва с други продукти, за да добави или подсили лъскавия блясък.
Състав
Hydrogenated Polyisobutene, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol Моля, имайте предвид, че списъкът на съставките може да се промени или да варира. За най-актуална информация, вижте списъка на съставките на опаковката на продукта, който сте закупили.
Напишете вашето мнение
Оценете: MAC Lipglass Clear
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.