DOUGLAS & LIDL

  -25% на всички* продукти с марка DOUGLAS,

при въвеждане на код от Lidl Plus приложението

 

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:
  1. Douglas Focus Collagen Youth Anti-Age Day Cream до -25%
    Douglas Focus Douglas Focus Collagen Youth Anti-Age Day Cream Дневен крем
    Специална цена 44,99 лв. Редовна цена 59,99 лв.
  2. Douglas Men Energy After Shave Balm до -30%
    Douglas Men Douglas Men Energy After Shave Balm Афтър шейв
    Специална цена 26,59 лв. Редовна цена 37,99 лв.

» ЕКСКЛУЗИВНО - партньорската кампания между DOUGLAS и LIDL е валидна за всички продукти с марка DOUGLAS. Отстъпката е в размер на -25% с промокода, който сте получили чрез Lidl Plus апликацията. 

» Промокодовете са валидни в периода от 14.03.2022 до 03.04.2022 г.. Важат онлайн на DOUGLAS.BG, както и във всички парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE.

» За да се възползвате от отстъпката, следва да въвдете вашия промокод в потребителската си кошница, преди да завършите поръчката си:

» Ако желаете да се възползвате от промоцията в някой от физическите ни магазини, трябва да покажете кода от Lidl Plus приложението на каса.

» Поръчката на продукти от кампанията сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» За да получите отстъпката, е нужно да въведете промокода, получен във вашето Viber съобщение в полето за промокод в кошницата.

» Системата автоматично ще изчисли отстъпката и ще видите крайната цена за вашата покупка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с  други ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.