Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle Тоалетна вода (EDT)

Рейтинг:
63% of 100
Код на продукта:
conf-44926
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Eau Sensuelle разкрива нова страна на модерната принцеса. Този чувствен парфюм е истинска интимна покана.
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Дамски Категория аромат: Флорален, Дървесен, Плодов Връхни нотки: Грейпфрут,Праскова Средни нотки: Божур,Жасмин Базови нотки: Сандалово дърво,Мускус Beauty категория: ДАМСКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта
Този път дързостта и тайнствеността се настаняват в интимния свят на Modern Princess. По-сексапилна от всякога, облечена в перфектно надиплен копринен муселин, тя е отговорна за съдбата си. С чувствените си извивки дизайнът на флакона олицетворява самата модерна принцеса. Тя е облечена в прасковено розова рокля от сатенирано стъкло, което създава кадифено усещане при допир. Леденият ефект на експлозивен грейпфрут е като жизнерадостен полъх, който хармонира съвършено с кадифеното, сочно ухание на червена праскова във връхните нотки. Флорални сърдечни нотки разкриват деликатен аромат на листенца божур и бял жасмин като муселинен шлейф от цветя с наситена чувственост. За да е още по-пристрастяващ ароматът, базовите нотки комбинират кадифеното, обгръщащо ухание на сандалово дърво с бял мускус за едновременно дървесен и кадифен ефект. Ново чувствено изкушение.
Начин на употреба
Дръжте парфюма на разстояние 15-20 см от тялото. Напръскайте върху пулсовите точки, като ключиците, коленете и деколтето. Оставете да изсъхне без да разтривате отгоре. Опитайте се да не прекалявате с количеството. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.
Състав
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, METHYL 2-OCTYNOATE, CI 172 (RED 33), CI 1914 (YELLOW 5)
Оценка на потребителите
  1. Ланвин модерн принцес
    Рейтинг:
    100
    Много ама много хубав аромат събран в едно шишенце , дами уважаващи себе си ....браво

    Мнение от Мария Митева,

  2. Мнение
    Рейтинг:
    80
    Здравейте Ели,
    Когато поръчах парфюма и аз бях със същото впечатление като Вас, на след време просто се очаровах от остатъчната миризма и започнах да го харесвам все повече. Сега вече отново смятам да си купя, не знам как се случи, но с времето стана един от моите фаворити. Поздрави!

    Мнение от Силвия,

  3. Обслужване
    Рейтинг:
    100
    Здравейте, Благодарим за Вашата обратна връзка! Мнението и коментарите на нашите клиенти са изключително важни за нас. Ще проверим конкретния случай и ще се вземат необходимите мерки от наша страна. Благодарим Ви, че сте наш клиент и се надяваме да Ви видим отново в парфюмерии DOUGLAS & BEAUTY|ZONE и на DOUGLAS.bg.
    Хубав и успешен ден!

    Мнение от DOUGLAS & BEAUTY|ZONE,

  4. Обслужване
    Рейтинг:
    20
    Съгласна с пълната липса на отношение към клиента. Сблъсках се с надменното поведение на “продавачките” в The mall, но пък как се разтичаха след като избрах скъп парфюм. Преди това бях невидима. Пфу

    Мнение от Марина Христова,

  5. Невероятно нежен
    Рейтинг:
    100
    Страхотен аромат! Супер нежен, пудрен, мирише на чисто. Би било хубаво да е по-траен, но все пак това е тоалетна вода, а и прекрасния аромат компенсира.
    П.П. Не съм съгласна с предишното мнение, че целевата група е 65 +. Напротив, според мен е много свеж. Казвам го като жена под 30 г.

    Мнение от Станислава,

  6. Отвратителен аромат и пълна липса на клиентско обслужване от Douglas
    Рейтинг:
    20
    Здравейте, Ели! Благодарим Ви, че сте наш клиент! Съжаляваме за Вашето разочарование от аромата на Lanvin. Връщането на продукта не беше прието, защото беше с нарушен търговски вид, съгласно условията, описани на сайта за връщщане и рекламация на продукти.

    Мнение от Екипът на douglas.bg,

  7. Отвратителен аромат и пълна липса на клиентско обслужване от Douglas
    Вече дадох оценка на продукта, но не я виждам публикувана, затова - повтарям. Отвратителна миризма (трудно мога да нарека съдържанието на шишенцето аромат). Целева група - дами над 65. Блудкаво, тежко, натрапчиво, неприятно, сладникаво....

    И в добавка - пълна липса на клиентско обслужване от страна Douglas. Поръчах LANVIN MODERN PRINCESS EAU SENSUELLE ТОАЛЕТНА ВОДА (EDT) погрешка вместо LANVIN MODERN PRINCESS ПАРФЮМНА ВОДА (EDP).

    В резултат се сблъсках с безличен отказ да бъде упражнено законовото ми право да върна в 14-дневен срок неупотребяван и нежелан продукт закупен онлайн. Представителите на доскоро уважаваната от мен търговска верига дори нямат доблестта да се обадят по телефона, за да обосноват неправомерния си отказ - просто натискат бутона Reject в системата си и Ви оставят с над 12 лв. куриерски разходи - 6,95 за връщане към тях + 5,75 - за нежелано повторно препращане към Вас.

    Изключително разочароващо и непрофесионално отношение и пълна липса на отношение. Явно това се полага на лоялните клиенти на марката. Благодаря!

    И за десерт - отзивите за продуктите биват цензурирани. Публикуват се само положителните. Надявам се да имате възможността да прочетете това и дано Ви е от полза при взимането на решение дали да пазарувате онлайн от Douglas и дали LANVIN MODERN PRINCESS EAU SENSUELLE ТОАЛЕТНА ВОДА (EDT) си заслужава усилието.

    Мнение от Ели,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.