KERASTASE Concentré Liquide Resurfaçant Hair Treatment Серум

Възстановяващ анти-фриз серум за увредена коса
Рейтинг:
60% of 100
Код на продукта:
078840
+11 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Възстановяващ серум за увредена коса без изплакване. Оставя косата блестяща и еластична.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
90ML
118,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Увредена коса Скалп: За всеки скалп Основна полза: Възстановява косата Вместимост: 90ML Пол: Дамски Тип продукт: Серум Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ГРИЖА ЗА КОСА
Описание на продукта
Възстановяващ серум за увредена коса против накъсване без изплакване. Този серум работи за уплътняване и запълване на косъма и го предпазва от топлината на инструментите за оформяне, оставяйки косата блестяща и силна. Увредената коса абсорбира 3 пъти повече калций в сравнение с косата без увреждане, тъй като е по-чувствителна. Серумът Première има двойно действие: неговата лека текстура запечатва косъма, за да предпази повърхността му, като същевременно запълва увредените участъци и увеличава силата му. Косата е защитена от увреждането на калция от твърдата вода, както и от влагата и топлината до 230°C*. Фриз ефектът е елиминиран, a косата e гладка, еластична и лесна за оформяне. Продуктът съдържа концентрация на активни съставки – глицин и пептиди. Активната съставка глицин прониква във вътрешния слой на косъма, за да свърже отново прекъснатите връзки между кератиновите вериги, като значително намалява накъсването. Пептидите представляват верига от аминокиселини, която запълва повърхността на косъма.
Начин на употреба
Използвайте силата на наслояването. Започнете с пре-грижа от серията, като продължите с шампоан, маска или балсам. Нанесете серума на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Изсушете косата и стилизирайте.
Състав
ISODODECANE /DIMETHICONE /C11-13 ISOALKANE /CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE /DIMETHICONOL / AMODIMETHICONE /PARFUM / FRAGRANCE /LIMONENE /LINALOOL /CITRAL /COUMARIN /BENZYL SALICYLATE /BENZYL ALCOHOL /CITRONELLOL /ALPHA-ISOMETHYL IONONE /GERANIOL
Оценка на потребителите
  1. Приятен продукт
    Серумът е с лека текстура, не е мазен. Хидратира косата. След нанасяне на измита и подсушена с кърпа коса, стилизирах със сешоар и четка. При мен не успя да направи косата по- мека и не успя да се справи с фриз ефекта.

    Мнение от Димитринка,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: KERASTASE Concentré Liquide Resurfaçant Hair Treatment
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.