JULY MORNING

 -10% на всички ONLINE поръчки

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:
  1. JIMMY CHOO I Want Choo до -40%
    Jimmy Choo JIMMY CHOO I Want Choo Парфюмна вода (EDP)
    От 92,80 лв. Редовна цена 116,00 лв.
  2. Sauvage Eau de Parfum Нов
    Dior Sauvage Eau de Parfum Парфюмна вода (EDP)
    ПЦД: Pcd Price 171,00 лв. От 145,35 лв. Разлика: 25,65 лв.

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията JULY MORNING е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само от 18 часа на 30.06.2021 г. до 12 часа на 01.07.2021 г. на страницата https://douglas.bg

» Инициативата не важи във физическите магазини.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията JULY MORNING сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.


» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката е отбелязана в цените на стоките, които не участват в друго намаление.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.