Jeffree Star Supreme Gloss 714 Глос блясък за устни

блясък за устни Ексклузивно
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
conf-58012
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Блясък за устни с уникален апликатор
Виж пълното описание
ПЦД: Pcd Price 46,99 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 35,24 лв.
Разлика: 11,75 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Глос блясък за устни Основна полза: Блясък Покривност: Плътна Завършек: Блестящ Срок на годност след отваряне: 12М
Описание на продукта
Must-have блясък за устни с уникален апликатор Supreme Gloss на Jeffree Star къпе устните ви в интензивен цвят с изключителен блясък с едно движение. Уникалният апликатор е оформен като розово венчелистче и е проектиран по такъв начин, че да се затваря, когато го изваждате от опаковката. Резултатът: блясъкът остава вътре - така че не е нужно да потапяте отново апликатора, защото при първото му изваждане той осигурява оптималното количество за съвършен вид на устните. Черешката на тортата: невероятно съблазнителен аромат на ванилови кексчета. Истински акцент, който определено заслужава място във вашата чанта!
Начин на употреба
Използвайте иновативният апликатора, за да нанесете в центъра на устните, след което разтъркайте устните една в друга; нанесете с апликатора в посока навън за перфектен завършек.
Състав
INGREDIENTS: POLYBUTENE, TRIISODECYL TRIMELLITATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA), C12-15 ALKYL BENZOATE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, DICALCIUM PHOSPHATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, STEARALKONIUM BENTONITE, MICA, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, FLAVOR (AROMA), PENTAERYTHRITYL TETRA- DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), RED 6 (CI 15850), RED 30 LAKE (CI 73360).
Оценка на потребителите
  1. Чудесен е!
    Взех си глоса в цвят House Tour, който изобщо не отговаря на снимките, но изгледах доста ревюта и информация в интернет, за да придобия по-добра представа и всъщност, когато пристигна, пак ми се стори тотално различен, от всички снимки, на които го бях видяла, но реално е перфектният nude цвят! Аромата е супер приятен, формулата се държи добре, не лепне, не изсушава устните, нося го комфортно с часове, като леко се изтърква по време на ядене или пиене, но аз и не очаквам да е вечен :) Страшно съм доволна от тази покупка, определено бих пробвала и други цветове!

    Мнение от Ивелина,

  2. Супер е
    Страхотен продукт. Седи много лъскаво. Оставя отпечатъци, но дори и след това доста дълго се запазва цвета, като леко изсветлява. Задължително ще си взема и други цветове. Също в зависимост от нанесеното количество може да седи по-наситен цвят или по блед.

    Мнение от Виктория,

  3. Страхотен!
    Страхотен продукт. Усеща се невероятно на устните! Малко е трудно да се прецени цветът преди покупка, но нацелиш ли своя, е просто уникално!

    Мнение от Tea,

  4. Най-добрият глос!
    Няма по-добра фирма за грим от тази на Джефри Стар. Той измисли VLL, както и този уникален гланц. Цветовете са уникални! И да не забравяме - всичко се произвежда в Щатите и не се тества върху животни.

    Мнение от Йорданка,

  5. Много добър продукт!
    Supreme Gloss е страхотен продукт. Харесва ми, че е нещо средно между гланц червило. Както и другите продукти на Jefree Star Cosmetics, и този е силно пигментиран.Добавих 2 нюанса към малката ми колекция продyкти на Jefree Star Cosmetics. Джефри Стар си разбира от работата определено.

    Мнение от Dina,

  6. Много съм доволна!
    Supreme Gloss е страхотен продукт. Харесва ми, че не е типичния гланц, а е силно пигментирано и стои като бляскаво червило. Точно нещо средно между The Gloss и Velour Liquid Lipstick. Добавих 2 нюанса към малката ми колекция продyкти на Jefree Star Cosmetics. Джефри Стар си разбира от работата определено.

    Мнение от Дина Джеджева,

  7. Оценка
    Рейтинг:
    100
    Най-доброто!

    Мнение от Памела Тодорова,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Jeffree Star Supreme Gloss 714
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
  1. JEFFREE STAR Wake Your Ass Up Magic  Espresso Shot Serum
    Jeffree Star JEFFREE STAR Wake Your Ass Up Magic Espresso Shot Serum Серум
    ПЦД: Pcd Price 59,99 лв. 46,79 лв. Разлика: 13,20 лв.
  2. JEFFREE STAR Wake Your Ass Up Coffee Drip Lip Oil
    Jeffree Star JEFFREE STAR Wake Your Ass Up Coffee Drip Lip Oil Продукт за устни
    ПЦД: Pcd Price 39,99 лв. 29,99 лв. Разлика: 10,00 лв.
  3. PIXI + Hello Kitty Lip Tone
    Pixi Beauty PIXI + Hello Kitty Lip Tone Балсам за устни
    ПЦД: Pcd Price 20,00 лв. 15,00 лв. Разлика: 5,00 лв.
  4. MORPHE 2 Quad Goals Multi Palette
    Morphe 2 MORPHE 2 Quad Goals Multi Palette Палитра
    ПЦД: Pcd Price 37,99 лв. 28,49 лв. Разлика: 9,50 лв.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.