happy-loyal-days

HAPPY LOYAL DAYS

 -20% на всичко с Beauty CARD*

» Кампанията HAPPY LOYAL DAYS -20% на всички продукти с Beauty CARD e валидна в периода от 10.09.2020 г. до 13.09.2020 г. във физическите парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE и онлайн на страницата https://douglas.bg.

» За да ползвате отстъпката във физическите парфюмерии, е необходимо да представите карта Лоялен клиент Beauty CARD на касата на магазина. 

» За да ползвате отстъпката в онлайн магазина, е необходимо да се регистрирате и да добавите своята карта Лоялен клиент Beauty CARD в профила си. При влизане като регистриран потребител с добавена карта в профила ще виждате намалените цени.

» Екслузивно онлайн в периода от 10.09.2020 г. до 13.09.2020 г. може да ползвате отстъпка -25% на всички ГРИМ ПРОДУКТИ ЗА УСТНИ само с Beauty Card.

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията HAPPY LOYAL DAYS сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.