Комплекти

Години наред те размиват границата между мода и изкуство. Работещи под марката Viktor & Rolf, Виктор Хорстинг и Ролф Шнорен печелят световна слава и уважение в света на луксозната мода с нестандартните си решения. От дизайна на облекло до създаването на парфюми пътят е кратък и Viktor & Rolf скоро създават силно име и сред парфюмите. Най-напред те завладяват света с експлозия от цветя в дамския аромат Viktor & Rolf Flowerbomb.
В тоалетите на марката не липсват неочаквани контрасти, сюреалистична елегантност и ярка красота. Те комбинират привидно несвързани елементи и не се страхуват от провокация в областта на висшата мода. С парфюмите си двамата творци разказват истории и приемат ароматите като изключително мощно изразно средство. Те виждат в тях възможност да запълнят пропастта между изкуството, показвано на модния подиум, и реалността на ежедневието.
Успехът на марката в парфюмерията продължава с бестселъри като мъжкия аромат Viktor & Rolf Spicebomb или неустоимата парфюмна вода Viktor & Rolf Bonbon.

 

WHAT'S NEW
  1. Viktor & Rolf Flowerbomb Dew - Douglas до -22%
    Viktor&Rolf Viktor & Rolf Flowerbomb Dew Парфюмна вода (EDP)
    От 81,60 лв. Редовна цена 102,00 лв.
  2. Viktor & Rolf Spicebomb Ninghtvision - Douglas до -20%
    Viktor&Rolf Viktor & Rolf Spicebomb Ninghtvision Тоалетна вода (EDT)
    От 116,80 лв. Редовна цена 146,00 лв.

© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.