БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

 с BEAUTY CARD

» Само през септември притежателите на Beauty Card могат да се отдадат на шопинг за новия сезон с безплатна доставка на ВСИЧКИ* продукти на DOUGLAS.BG. Какъв по-хубав повод за старт на есенния шопинг? Насладете се сега!

» Промоцията ще бъде активна само в периода от 01.09.2021 г. до 30.09.2021 г. на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията не важи за покупка на продукти с марка The Ordinary.

» За да ползвате безплатната доставка, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си, след което да дигитализирате своята карта Лоялен клиент Beauty CARD през меню Beauty Card. При влизане като регистриран потребител с добавена карта доставката на всички* поръчки без значение от тяхната стойност ще бъде безплатна /с изключение на поръчки на продукти с марка The Ordinary под 80 лв./.

» Ако желаете нова Beauty CARD, е необходимо първо да се регистрирате и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията за дигитализиране на BEAUTY CARD сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката е отразена в цената на продуктите участващи в промоцията.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.