FEET CALM Renewal Peeling Concentrate Ампули

Ампули За Крака
Код на продукта:
079304
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Комплект Ампули За Ходила Ексфолиращи С Гликолова Киселина
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 09 май - петък, 10 май
2ML
44,50 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Ампули Какъв проблем решава: Други Основна полза: Ексфолира Пол: Унисекс Вместимост: 2ML Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта
Комплект от ампули с пилинг ефект, предназначен за дълбоко ексфолиране и обновяване, изглаждане и озаряване на кожата. С 8 % съдържание на гликолова киселина процедурата е подходяща за всички типове кожа, дори за най-чувствителната. Идеална за суха, груба кожа с фини линии, мазоли и петна. От първата ампула кожата изглежда по-добре и е по-хидратирана. След използването на 7-те ампули кожата възвръща гладкостта и блясъка си и става по-равномерна. Подобрява процеса на възстановяване на кожата, като отстранява мъртвите кожни клетки и стимулира производството на колаген и еластин за подмладен вид. Значително омекотява кожата, като изглажда и омекотява фините линии. Осигурява хидратация, като подобрява текстурата и блясъка на кожата. Продуктът може да се използва като първа стъпка в рутинната ви грижа за кожата. Херметичният му формат гарантира запазването и свежестта на активните съставки до отварянето и използването му. Немазна, бързо абсорбираща се текстура. Дерматологично тестван върху чувствителна кожа.
Начин на употреба
Използвайте поне два пъти седмично за дълбоко ексфолиране. За интензивни процедури използвайте по 1 флакон на ден в продължение на 7 последователни дни. Нанесете сутрин или вечер върху чиста и суха кожа. Изстискайте флакона и поставете отварящото устройство в горната част. Разтъркайте горната част и нанесете съдържанието върху стъпалата. Нежно разнесете върху стъпалата, като използвате нежни кръгови движения. Използвайте останалото съдържание на флакона, за да разтегнете към глезена. Това се абсорбира много бързо. Въпреки това изчакайте няколко минути, преди да нанесете други продукти за грижа, за да сте сигурни, че формулата прониква добре в кожата. Една ампула съдържа достатъчно количество за двата крака. Не е необходимо да изплаквате.
Състав
Glycolid Acid 8%
Напишете вашето мнение
Оценете: FEET CALM Renewal Peeling Concentrate
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.