Eveline Choco Glamour Creamy Bronzer Бронзиращо покритие

EVELINE CHOCO GLAMOUR КРЕМООБРАЗЕН БРОНЗАНТ
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
conf-76426
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

КРЕМ БРОНЗАНТ ЗА КОНТУРИРАНЕ НА ЛИЦЕТО-Меката формула се смесва лесно и се разнася равномерно върху кожата. Слива се перфектно с кожата. Съдържанието на свалан и витамин Е овлажняват и изглаждат кожата. Ароматът на шоколад прави нанасянето още по-приятно. Предлага се в два цвята: по-студен и по-топъл.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 19,08 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Бронзиращо покритие Основна полза: Бронзиращ Текстура: Мус Покривност: Лека Завършек: Блестящ Основни предимства на формулата : Кремообразна формула. Смесва се лесно. Хубаво приложение. Овлажнява в дълбочина. Перфектно подхранва. Има изглаждащ ефект. Мирише красиво. Атрактивна опаковка Форма: Кутия За какъв цвят кожа: За всеки цвят кожа За какъв тон кожа: За всеки тон кожа Срок на годност след отваряне: 12М
Описание на продукта
КРЕМ БРОНЗАНТ ЗА КОНТУРИРАНЕ НА ЛИЦЕТО-Меката формула се смесва лесно и се разнася равномерно върху кожата. Слива се перфектно с кожата. Съдържанието на свалан и витамин Е овлажняват и изглаждат кожата. Ароматът на шоколад прави нанасянето още по-приятно. Предлага се в два цвята: по-студен и по-топъл.
Начин на употреба
Започнете нанасянето на кремообразния бронзант, като първо нанесете основа или фон дьо тен. Не забравяйте да следвате принципа мокро върху мокро! Нанесете малко количество върху горната част на ръката си и с помощта на четка за фон дьо тен или гъба потупайте и разбъркайте бронзанта. Приложението може да се повтори за подобряване на контура.
Състав
Isononyl Isononanoate,Ethylhexyl Palmitate,Kaolin,Talc,Dimethicone,Octyldodecanol,Mica,Synthetic Wax,Sorbitan Olivate,Silica Dimethyl Silylate,Cera Alba,Polysilicone-11,Lauroyl Lysine,Squalane,Tocopheryl Acetate,late,PEG-8,Tocopherol,Ascorbyl Palmitate,Ascorbic Acid,Citric Acid,Parfum,Benzyl Alcohol. CI 77891,CI 77491,CI 77492,CI 77499
Оценка на потребителите
  1. Отзив
    Приятно изненадана съм от качествето на този бронзер-позволява надграждане ,според предпочитанието .Нанесен с ежедневния крем се прелива прекрасно като ефект "целунати от слънцето".Препоръчвам !

    Мнение от Евгения,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Eveline Choco Glamour Creamy Bronzer
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.