ELIZABETH ARDEN 8 Hour Cream Skin Protectant Дневен крем

универсален крем за лице и тяло
Код на продукта:
080070
+8 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Универсален крем за лице и тяло, който хидратира и успокоява кожата. Неговата формула надхвърля овлажняването, като прави чудеса за оформяне на вежди, придаване на блясък на скулите, успокояване на сухите ръце и напуканите устни, изглаждане на кожичките на ръцете и др.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 09 май - петък, 10 май
50ML
80,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Дневен крем Какъв проблем решава: Хидратация Основна полза: Подхранва кожата,Успокоява кожата,Хидратира кожата Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant е легендарна формула за грижа за кожата, създадена през 1930 г. от г-жа Арден за успокояване и защита на кожата. Постигнала незабавен и огромен успех, линията Eight Hour® продължава своето наследство и днес. 8 Hour Cream Skin Protectant е универсален крем, който осигурява дълбока хидратация, покорява косъмчетата на веждите, придава блясък на лицето и успокоява сухите ръце. Кремът е обогатен с подхранващи съставки като масло от шеа и витамин Е, които защитават кожата от външни агресори в продължение на 8 часа. Той е подходящ за всички типове кожа, включително и за чувствителна. Името на продукта идва от забележителното му представяне – лоялен клиент го използва, за да намаже раната на коляното на детето си и след 8 часа кожата изглежда много по-добре. В допълнение към свойствата на крема, той може да бъде използван за изглаждане и овлажняване на сухите краища на косата. Дерматологично тестван и клинично доказано хидратира и защитава кожата в продължение на 8 часа.
Начин на употреба
8 начина за употреба: 1. Ако искате да използвате продукта върху лицето си, втрийте леко в дланите си от него, за да го затоплите, след което с потупващи движения нанесете върху кожата. 2. Ако пък ръцете ви са сухи или напукани нанесете крема върху дланите и пръстите си, след което увийте ръцете за 10 минути в топла кърпа. 3. Облекчете уморените крака, като масажирате крема върху стъпалата, възглавничките и петите, а след това обуйте памучни чорапи за по-дълбока хидратация. 4. Може да използвате, за да добавите блясък върху точките на тялото, които улавят светлината - крака, рамене, ключици, скули и върха на устните. 5. Използвайте върху напукани устни, за да ги омекотите и подхраните 6. Може да използвате малко количество за овлажняване на сухите краища на косата 7. Може да използвате върху изсушена от студен вятър кожа 8. Сложете съвсем малко количество върху веждите, за да ги оформите по-лесно
Състав
Petrolatum, Lanolin, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum/Huile Minerale, Caprylyl Glycol, Parfum/Fragrance, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Salicylic Acid, Tocopherol, Vegetable Oil/Olus/Huile Vegetale, Zea Mays (Corn) Oil, Bht, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492)
Напишете вашето мнение
Оценете: ELIZABETH ARDEN 8 Hour Cream Skin Protectant
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.