Eisenberg Instant Complexion Perfector База за лице

База за грим
Рейтинг:
72% of 100
Код на продукта:
050298
+10 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Праймър, който подготвя кожата за грима и позволява лесно и равномерно нанасяне за безупречен и дълготраен грим.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
30ML
105,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 30ML Тип продукт: База за лице Основна полза: Коригира,Дълготраен Текстура: Флуид Покривност: Надграждаща Завършек: Кадифен Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван, Офталмологично тестван, С растителни екстракти Форма: Тубичка За какъв цвят кожа: За всеки цвят кожа За какъв тон кожа: За всеки тон кожа Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: ПОКРИТИЯ/ТЕН
Описание на продукта
Нежна емулсия за кадифена кожа на момента. Той подготвя кожата за грима и позволява лесно и равномерно нанасяне за безупречен резултат и дълготраен грим. Към подхранващите, регенериращи и антиейдж свойства на Арганово масло са добавени екстракт от Мастиково дърво, осигуряващо матиращо действие и екстракт от грозде, заради неговите, запазващи младежкия вид на кожата, свойства. Съдържа антиоксиданта Витамин Е, както и формула Trio-Molecular®, която регенерира, енергизира и насища с кислород. Многофункционален продукт. Може да се нанася върху цялото лице, също върху клепачите, както и върху околоочния контур за изглаждащ ефект. Идеален подготвящ грим-продукт за съвършен и дълготраен грим. Идеален също и за мъже, тъй като коригиращият му ефект е незабележим върху кожата. Дерматологично и офталмологично тестван. Кожата изглежда по-гладка, тенът е матиран, порите се скриват, бръчките, фините линии и несъвършенствата са невидими! Истински "фотошоп" ефект благодарение на иновативната му текстура. Този лек и неутежняващ, подобен на мус праймър се разтапя върху кожата и позволява прецизно и разнообразно нанасяне. За магически пудрено-изглаждащ завършек, подходящ за всеки тип и цвят кожа.
Начин на употреба
Нанася се след продукта за дневна грижа, самостоятелно или преди фон дьо тена, въру лицето и очите. След това, продължете с нанасянето на грима. Съветът на гримьора: Може да се нанася и през целия ден, за да матира локално или да замаскира уморени участъци.
Състав
DIMETHICONE - CYCLOPENTASILOXANE - SILICA - DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - ISONONYL ISONONANOATE - DIMETHICONE CROSSPOLYMER - METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER - ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL - PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM - FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT - VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT - LACTIS PROTEINUM (WHEY PROTEIN) - BACILLUS FERMENT - TOCOPHERYL ACETATE - SQUALANE - TALC - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - PHENOXYETHANOL - AQUA (WATER) - GLYCERIN - DIMETHICONOL/SILSESQUIOXANE COPOLYMER - PROPYLENE GLYCOL - ALCOHOL - ALUMINA - BENZYL ALCOHOL - LECITHIN - POTASSIUM SORBATE - BENZOIC ACID - PARFUM (FRAGRANCE) - CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) - CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).
Оценка на потребителите
  1. Нищо особено
    Като пластелин е,рони се и изобщо не е кремообразна текстурата.Ако се ползва за по-дълъг период,базата която остава в тубичката става твърда и не се нанася лесно

    Мнение от Мариана,

  2. Най-лошата база, която съм ползвала
    Ронлива текстура, никак не е кремообразна, пада на сухи топчета и люспи. Проверено, в срок на годност е, явно това представлява. Съжалявам за покупката си и с удоволствие ще си поръчам класиката Dior

    Мнение от Албена,

  3. Еisenberg Instant Complexion Perfector
    Рейтинг:
    100
    Прекрасен продукт,много е нежен при нанасяте.Предимството му е,че може да се нанася на клепачите и в околоочния контур.Изключително съм доволна от тази база за грим.Не ми е достатъчна да я използвам самостоятелно,но е прекрасна основа за фон дьо тените,които използвам.

    Мнение от Таня Ронкова,

  4. Невероятен
    За първи ползвам този продукт, невероятен е. Консистенцията е като мус, толкова е нежен за нанасяне. Не придава цвят. Ефектът е "blur" и е мигновен. Толкова е добър, че може да се ползва и самостоятелно, без фон дьо тен, за по-естествена визия.

    Мнение от Милена Джакоби,

  5. Колева
    За втори път си купувам тази база.
    За първи път използвах база за грим и останах очарована.
    Заглажда кожата,прикрива по разширените пори и няма нужда от нищо друго върху нея.
    Следн,като я изхабих реших да пробвам други,по - известни бази,но останах разочарована.
    За моят тип кожа ,тази е най- добрата база.

    Мнение от Мария ,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Eisenberg Instant Complexion Perfector
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.